"Zapamatování" hesla na GC.CZ

Chtěl jsem se zeptat, jestli podobný problém jako já ma ještě někdo jiný, popř., jak můj problém vyřešit.

Přihlašuji se na GC.CZ ze dvou různých PC. Ikdyž si dám heslo uložit a cookies mám v PC povoleny, tak po přihlášení na jednom PC se na druhém musím opět přihlašovat heslem a stále dokola…

Na GC.COM tento problém nemám.

Dělá to ještě někomu??

Díky

Jo, mně to dělá taky. Nevšiml jsem, že by to mohlo souviset s přihlášením se na jiném PC, ale když o tom tak přemýšlím, tak to asi tak bude.

No je to na 100% tím, že se člověk přihlásí na jiném PC.

Nešlo by s tím něco udělat?? Asi bude ale potřeba zde na GC.CZ.

Děkuji

No jo - to není tvoje chyba, to je vlastnost systému…

No tušil jsem to, ale raději jsem se zeptal.

Potom by bylo dobré, kdyby odpovědná osoba chybu (až bude mít čas) opravila.

Předem děkuji a asi nebudu sám.

A proc je takovej problem se znova prihlasit? Ja mam Operu, zmacknu al+enter, ulozene heslo se mi vyplni samo a jedu dal.

Jo jo i mně to dělá a gc.com to občas zapomene taky většinou v nejmeně vhodnou dobu je celkem vopruz to datlovat do PDA

Když už se tu řeší heslo a přihlašování na gc.cz, tak k tomu mám dvě poznámky nebo spíše dotazy.

1. Když jsem poprvé pročítal tyhle stránky, ještě před registrací, tak jsem tam někde našel i větu, že mi na zadanou e-mailovou adresu přijde heslo pro první přihlášení na gc.cz, které si pak budu moct změnit. Hledal jsem celkem usilovně, ale kde si můžu heslo změnit jsem nenašel, takže stále musím používat tu hrůzu co mi systém vygeneroval. Jde to vůbec změnit a kde?
  2. Když se přihlásím a odtud přejdu na gc.com, tam si prohlídnu listing a pak se vrátím zpět, tak jsem odhlášen. To samé se stává, když si otevřu třeba mapy.cz a po chvíli se vrátím zpět. Zdá se mi ta doba po které mě systém automaticky odhlásí hrozně krátká, nešlo by to prodloužit na stejnou dobu jako na gc.com?

Zmena hesla. Po prihlaseni se ti na stejnem miste jako prihlasovaci udaje objevi tvuj nick, ktery je interaktivni. Klikni na nej. Dostanes se do sveho nastaveni.

Me to shodi tak dvakrat za tyden, ne kazdou chvili. Tak me napada, nezapominas pri prihlasovani zaskrtavat ten boxik ‘Zapamatovat’ ?

No jasně, to je ono!!! Hledím na to a netrkne mě to. Díky

Dělím se o PC ještě s pár lidma, tak to nezaškrtávám. Ale podle mě to tím nebude, na jiných zaheslovaných stránkách to taky nezaškrtávám a neodhlašuje mě to po pár minutách…

Tak preji hodne uspechu, ale predtim hooodne sil a vytrvalosti v hledani problemu nekde jinde.

no tim to prave je jelikoz je tady nastavena kratsi doba a kdyz to nezaskrtnes tak te to za chvili odhlasi. Pri zaskrtnuti vydrzi docela dlouho, ale je pravda ze me to treba hned odhlasi ve chvili kdy se prihlasim v jinym prohlizeci na tom samym pocitaci :frowning:

To jsem zrovna taky chtel rict, vsiml jsem si toho vcera.

Tak to tak asi bude, díky všem, kteří mi věnovali trochu času a poradili. Ať se vám daří. Ivo

Já popužívám portable Firefox a s tím jsem neměl nikdy problém,přijdu k jinému PC zasunu flešku do USB a jedu mám tam uloženou většinu hesel takže co a kde zaškrtávat nemusím řešit jen to mám zajištěné pomocí hlavního hesla.
Honza