Dobrý den , chci se zeptat kam se zapisuje když se najde keška ..díík
Pokud hrajes hru geocaching, pak je nutno se zaregistrovat na webu www.geocaching.com a zde logovat FOUND.
v tom je právě problém nějak mi to vůbec nejde, nepustí mě to i přes to že mám dobře přezdívku i heslo, a ani jsem to nenašla tam kde se to má zapsat..:((
[quote]
Katchennka napsal/a:
v tom je právě problém nějak mi to vůbec nejde, nepustí mě to i přes to že mám dobře přezdívku i heslo, a ani jsem to nenašla tam kde se to má zapsat..:(([/quote
Pokud ses korektne registrovala, tak by nemel byt problem si nechat/obnovit heslo (pokud jsi ho zapomnela).
Samozrejmosti musi byt tva emaillva adresa.
Máš udělaný samostatný účet i na geocaching.com ?
Doplněno:
Asi ano, já ho tam vidím.
Můžeš si zapsat návštěvu ktera se ti zobrazí na mapě.Stačí jen kliknout na kešku kterou si našla a v bublině na log visit vyplnit a hotovo.Nález se na mapě zobrazí jako smajlík.
Nevím, jak má přijít rychle kontrolní mail. Fakt je, že to Groundspeeku často blbne. Logy od nálezců občas přijdou i za několik dní od jejich zápisu. Někdy je to zase okamžitě.
Obavam se, ze popisujes maximalne stav tveho emailu. GS s emailem zadne problemy nema a zpravy chodi okamzite. Staci pouzivat email na nejakem funknim serveru treba od googlu a nikoliv ceskou od seznamu, ktera proste nefunfuje jak ma…
Tak nevím, ale opožděné notifikace a ostatní maily se tu řeší dost často. Asi opravdu funguje špatně spolupráce GS se Seznamem, protože když si z kteréhokoli mailu pošlu zprávu, dostanu ji okamžitě.
Chápu, že změna mailu to možná řeší. Ale příčina, proč mail ještě nepřišel, to být může. Asi by se do wiki mělo dát upozornění na nevhodnost mailu od Seznamu.
Stejnej problém jsem měl se Seznamen taky. V mém případě potvrzovací mail vůbec nepřišel. Tak jsem si založil mail na googlu a ten používám jen pro GC.
Jo jo, se seznamem jsem měl taky občas problémy, takže jsem založil gmail a jezdí to jak na drátkách. Spíš mi ale přijde, že GC.com po tom posledním updatu funguje na baterky, obzvlášť mapy
Stejně tak nechápu, proč to neudrží trvalé přihlášení, když mám vše uložené a nastavené cookies:|
Velice všem děkuji za pomoc.