Zapis nalezeni, kdyz jde vice lidi

Ahojte,

predne se omlouvam, pokud se to nekde uz resilo (pripadne mne prosim navedte na nejake vlakno a muzete prispevek smazat).
Jde mne o to, jak se zachovat, kdyz jde nejaky team (slozeni lidi, kteri maji kazdy svuj vlastni ucet na GC.COM, cili jeden ucet na osobu), najde kesku a chce si kazdy clen vypravy zapsat nalez.
Myslel jsem, ze jde zalogovat nalez bez komentare, ale ono to tam vzdycky chce nejaky komentar (zeby napsal jen jeden clen komentar a dalsi by si pridali jen nalez bez komentare).
Co vy na to? Jak tohle resite? Pise si kazdy clen vypravy nalez s vlastnim komentarem? Diiky za pripadnou informaci.

Každý si normálně napíše vlastní komentář se svými zážitky - každý má jiný úhel pohledu a je zajímavé si ty logy pak pročítat :wink:

tady máš ukázku společného lovu a následného logování /první 4 logy/ - [cache]GC183ZZ[/cache]. Nedovedu si představit, že bych např. nechal log prázdný jak naznačuješ. Většinou je toho ke psaní celkem dost a navíc by mi to přišlo totálně neslušný k ownerovi.

Dikec za postrehy. Jsem rad, ze se to takhle dela, ze si kazdy zapise sve. Chodivame vetsinou ve dvou az trech lidech a logy jsme pojali timto zpusobem (nas tym o dvou lidech nasel kesku a takhle jsme se zalogovali):
muj log
log pritelkyne

jenom poznámka: to co dáváte do kešky nebo berete z ní taky prosím pište každý sám za sebe. (pokud jsem to teda špatně nepochopil a nedali jste tam dva růžové kalíšky.):slight_smile:

to Numira:
Diky za upozorneni. Mas pravdu, ze by to mohlo dost mast ostatni lidi.

aby pak neprisel team 7 lidi a kazdej nezalogoval in kalisek:-) To by si pak clovek mohl myslet ze tam je celej cajovej set:-D