Zapůjčení gps na výzkum bobrů na Labi

Ahoj,
dneska jsem obhájil svoji diplomku Stanovení vhodnosti biotopu (HSI) bobra evropského na Labi a o víkendu jedu na Labe ověřovat výsledky a potřeboval bych půjčit gps přístroj.
O co se jedná:
Cílem diplomky bylo vytvořit v GISu model předpovídající výskyt bobrů na určitém biotopu - to se povedlo, předpověď modelu těsně kopíruje reálné výskyty bobrů.

Teď se chystám do terénu obhlídnout kritická místa a zhodnotit předpovědi. Mám slíbenou textovou GPS, ale ta mi zas tak moc nepomůže. Potřeboval bych přístroj, který dokáže zobrazit polohu (pojedu na lodi) na mapě dolního toku Labe, či ideálně do kterého by se dal nalít shapefile přímo z ArcGISu. Stroje GARMIN řady GPSMAP 60CSx by měly být v pohodě, jak na ně tak koukám.

Cestou plánuju založit novou naučnou cache zaměřenou na informace o bobrech + jejich rozšíření u nás.
Kdyby se v Praze našla dobrá duše, která by mi grafickou GPS na víkend půjčila (případně i za úplatu), tak si zajistí věčnou památku (v podobě poděkování v cache s překvapením) a místo v polabské bobří síni slávy :slight_smile:
Samožřejmostí je solidní jednání, záruky, zálohy a moje slovo :wink:

Dík
Libor Vaněk
p.s.: pokud někoho téma zajímá, rád poskytnu informace..

Vím že prodejny Okay umožňují do několika dnů zboží vrátit bez udání důvodů, tak si tam pro GPS zaskoč, zaměř si co potřebuješ a zase ji jdi vrátit :wink: Ne že bych to provozoval denně, ale jednou jsem tuto možnost využil a proběhlo to bez problémů. A tu keš raději nezakládej pokud se geocachingu nechceš věnovat i nadále, protože keš je třeba sledovat a udržovat v provozu.

Mno zkus mne kontaktovat pres profil na GC.com pripadne pres mail [email protected] a mozna se dohodnem… mam nejakou dobrovolnickou naladu nebo co :smiley:

paráda, dobrovolnická nálada je vždycky vítaná :smiley:

Ahoj toto mě zajímá.pošli mi kontakt na [email protected]ám GPSmap60 a možná i gumák s motorem.