Ahoj vsichni, dneska mi v Inboxu pristalo info z CPressu o novem casopisu o "aktivnim zivotnim stylu" Aktivně a upoutavka vypada takto:
V prvním čísle se dozvíte:
• Jak si užít Amsterdam, Istanbul nebo Žďárské vrchy.
• Které lahůdky vám můžou prodloužit život.
• Jaký foťák si koupit.
• Že golf už není dražší než lyžování.
• Jak najít poklad s GPS navigací.
• Co dělat proti nudě na dovolené.
Dnes vyšel i rozsáhlý článek v MF Dnes. Takže už to vyšlo všude, ví o tom všichni, teď bude konečně trochu klidu. Publicita GC mě nevadí, vše se vyfiltruje samo, slabší kusy odpadnou, spoustě lidí to zachrání fyzické a duševní zdraví, nechal bych to opravdu na neviditelné ruce "geotrhu".
Ten clanek pana Dolezela je nahodou povedeny i veci znaly a misty i vtipny, treba: "Jste přece chodec s tajným posláním a to bystří smysly i intuici." :):)
Me se zminovany clanek pana Dolezala líbí. Je videt, ze není zažraný kačer, ale to jeho pohledu dává objektivitu. Ono je si prada přiznat, že jsme někdy opravdu trochu divní Navíc má článek nápad a vtip a neopakuje jen stále dokola používané fráze. Jeho článek je prostě trochu jiný než ty obecně popisné a mě osobně potěšil. A že by marekl pustil něco nekvalitního… ani náhodou.
Ad publicita… Snažil jsem se vybrat odkazy, které stojí za to…a tak se na vytříděné odkazy (sehnal jsem jich sice jen 43, ale je to druhý největší počet po angličtině), můžete podívat v nově vytvořené kategorii na serveru DMOZ.org.