Ať mi nikdo nevykládá, že v tom zase nemá prsty geocaching :D:D:D!
(MF dnes - 10. 1. 2009)

no snad ten tuhy neni kacer :o
Jaký je důvod myslet si, že za to může geocaching?
V článku to patrné není a důvodů, proč tam ten člověk zahynul, je spousta…
No - nevím …
Z článku není patrno, že vůbec šel do té jeskyně dorovolně. Měl jet na služební cestu do Brna, nevím odkud, ale byl to čech, tak asi z českého města. A kdyby chtěl jít do jeskyně, manželce by to řekl a nevypínal by mobilní telefon. Může to být jakkoli, ale pravděpodobnost, že je to kačer, je malá.
no jiste znaky tam jsou: odjizdel na sluzebni cestu do brna a nasli ho o par dni pozdeji na slovensku ![]()
a tam je dalsi … a jeste jednu a jedu domu ![]()
Správně, navíc prý mělo jít o pomstu někoho, na koho si měl objednat vraždu.
Keška Csiková diera neexistuje, na té planině jsou jenom tradicky Plešivská planina(ta neni v žádnej jeskyni), Gerlašská skala a Zvonivá jama.
Třeba jí zrovna zakládal? ![]()
To by našli kešku s notýskem a pravidlama. A ten muž byl nahatej a věci měl rozházený po celý jeskyni.
Je zajímavý, že se na netu píše o Csikove diere jenom v souvislosti s tím mrtvým chlapem
Třeba bylo podmínkou vyfotit se nahej ![]()
To je blbej vtípek ![]()
kolombo napsal/a:
To je blbej vtípek
To byl. Ale zasmál jsem se:D:D:D:D
Už jsem se děsil, že to nikdo nevezme jako fór. Na druhou stranu - je to tak trochu česká tradice, dělat si prdel z cizího neštěstí… ![]()
dachmh napsal/a:
Už jsem se děsil, že to nikdo nevezme jako fór. Na druhou stranu - je to tak trochu česká tradice, dělat si prdel z cizího neštěstí…
U nás se prý říká: Sranda musí být, i kdyby bylo nejhůře..
Ale totoho tvrzení se tedy nezastávám..![]()
Pan chtel mozna vynalezt novy druh plisnoveho syra a krapet to pretap…
Kazdy sveho stesti strojvudce ![]()
dachmh napsal/a:
Už jsem se děsil, že to nikdo nevezme jako fór. Na druhou stranu - je to tak trochu česká tradice, dělat si prdel z cizího neštěstí…
Já to jako fór pochopil, ale nezdál se mi až tak dobrej …
Ale někdy na podzim nebo na jaře to musí bejt na tej Plešivecké planině úžasný…Škoda že je to nahoru taková štreka, to by jeden vyplivnul plíce a pak si to neužil. Já ten kopec viděla jenom zespodu.
To Kolombo: Bylo to na hraně, ale já se tomu zasmál taky, tak bych se tak neošíval :-)))). Tumplem když nečáska znám…
Bylo to z toho slabšího soudku ale já černej humor rád:)
Musím jen souhlasit, taky sem se zasmál…Když slyšíte Nečáska o něčem mluvit, tak je to většinou něco hororovýho:).Já už si zvykl, tak mi to nepřijde.