Zasraná kravata

Možná by to mohla být výzva na “výrok geocachingu”. Nebo něco takového. Jako třeba “ze žákovských knížek”. Ale stejně by z toho vzniklo zkreslování a předhánění. Tak nic, ale musím říct, že když si na to vzpomenu, směju se doteď. Stalo se na (superpodařeném) Dapeho eventu Geodrink v Brně. Po několika pivech nevím kdo to řekl a necituju přesně, ale “ODCHÁZEL JSEM SE ZASRANOU KRAVATOU”, na to teda nezapomenu. Hity geocachingu. Chápu a znám, že často na místě zjistíme, že jsme mírně řečeno nevhodně vybaveni. Ale toto, to je SUPER!!! (pokud nebude už archivovaný, dám i jako write k eventu)

Muze mi prosim nekdo vysvetlit co je na tom vtipneho? Asi je to tim ze jsem tam nebyl, ale zcela vubec to nechapu… Diky.

Asi je chyba, že jsem nenapsal, že se jednalo o cache někde v lese. No asi to něco vypovídá o našem bláznovství, když někdo jede odněkud někam, kde potřebuje kravatu, ale při tom se hrne kamsi do blata pro nějakej poklad, protože to má při cestě.

Aaaa, uz viem aj ja kam mieris! Celkom nedavno sme sa nasmiali na <a href=“Geocaching”>tomto logu:slight_smile:

…to nasi manageri Trenki a Kiri vyrazili v obleckoch za FTF a Servo2 ich zvecnil. Vyzeraju ako na odovzdavani cien “Geocacher roka”. :-))))))

neboj pc, pochopis ked vyrasties :)))
aj ked mne sa to asi nemoze moc stat, cielene vyhladavam malo platene zamestnania, kde odo mna nevyzaduju kravatu :)))

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))) :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :-))))))))) :-)))))))))))))) :-))))))))))))))))))))))) :-))))))))))))))))

Tak to je konec, něco srandovnějšího už jsem dlouho neviděl - Loleho plně chápu, myslím, že ten výrok patří Marošovi a jeho služební cestě, ale v tom řevu prokládaném plzněma se můžu plést. Každopádně, bych si taky chtěl fotkou odlovit “svého geocachera kravaťáka”, když bych viděl jak v dešti v polobotkách a rozeplém obleku přeskakuje kaluže z bláta do sračky s gpskou v pravé a s kufříkem v léve ruce :-))) holt blázni se vším všudy. Já naštěstí nejsem obětí “geocachingu služební cesty”, takže mě na hruškách nikdo nenachytá nicméně můj outdoorový oblek skýtající pupek ve spoceném tričku a kapsáče s dvaceticentimetrovou dírou v rozkroku taky dokáží potěšit náhodné oko kolemjdoucího :-))

Tak to jsi právě včera propásl velkou příležitost !!! Přesne tohle jsem včera dopoledne absolvoval v Brně !! A když se podíváš, který kešky jsem s tou kravatou a v dešti oblezl, budeš litovat, že jsi nevyužil jedinečnou příležitosti !!! Ale nejvíc jsem se zesr.l na Dvou trubkách, ty jsem taky nakonec vzdal… :-)))
Odpolední obchodní jednání fakt nemělo chybu !!! Drhnul jsem kalhoty a kravatu asi 20 minut na benz. pumpě :-))))

No musim priznat, ze obcas takhle o stredach je k videni pri vypadu dua Slajs & Tucek jeden z nich v kravatce a polobotkach. A takto byl i odloven nekterymi kolegy geocachery. No holt kdyz musis … tak musis. Jak rika Cmuchal nikdy nevis koho u kesky potkas a co z toho bude. :)))

Hehe, ja jsem v obleku a kravate malem lezl na Jolku, nakonec ale zvitezil zbytek zdraveho rozumu a pokorne jsem odesel pryc.:))))))))