Puvodne jsem chodil jenom s navigaci a tuzkou. Potom pribylo razitko, cakes, rukavice, ubrousky. Potom CWG, GC, TB, dalsi rukavice, magnety, zrcatko, pytliky, folie, fotoaparat, svitilna. Pak jeste cistici ubrousky, hadr, nahradni LOGbooky, tuzky, veci na trade, nahradni baterie, paska, gumicky - a byl z toho ohromny zmatek. Sehnal jsem si takovy nylonovy "batuzek" - kapsa, ktera se da zcela uzavrit na zip a ma i popruhy, ale jako batoh se to opravdu moc nosit neda. Ovsem je to velmi lehke a vzdycky to strcim do tasky, kufru, batohu - proste do zavazadla, ktere si zrovna beru. Mam sice jistotu, ze mam vsechno potrebne, ale protoze je to jen jedna kapsa, neda se to moc tridit. Pokazde, kdyz neco hledam, se tam musim pul hodiny prehrabovat. Takze uvazuju o zmene, ale nejak nemohu nic vhodneho sehnat.
Co pouzivate vy ostatni? Potreboval bych neco lehkeho, skladneho, ale aby se tam daly veci nejak roztridit nebo uchytit…
kufrik na srouby uz mi take nekdo doporucoval… jenze je dost neskladny a nedokazu ho vetsinou dat do jinych zavazadel…
jakmile si veci rozdelim po kapsach, zacnu neco zapominat, protoze chodim v ruznem obleceni a musel bych to porad prendavat sem tam. Tuhle nylonku hodim do kufru do prace (popracovni odlovy), do tasky na rameno (vetsina odlovu), nebo do batohu (teren, hory…)…
jinak také nosim čím dál těžší batoh - to je baterka, fotak, dalekohled, náhradní baterie, GPS, ponožky, svačina, voda, KPZ, píšťalka, mobil, peněženka, klíče, propisky, kus toal.papu apod.
Koupil jsem si za pár stovek "u vietnamců" batoh na záda a je to super. Největší kapsa je prázdná (při delších výletech na pití, bundu apod.), stahování na krajích takže batoh není velký, když je prázdný, spousta kapsiček … Můžu s ním chodit jak do města tak na tůru po horách či na kolo …
Ta je luxusni!.. jen skoda, ze neni i v provedeni vz.95 … pripadne "jehlici" ..
Jinak ja pouzivam batuze Reebok co kdysi daval Paegas (dnes T-mobile) k telefonum… mel jsem tri, bohuzel uz i ten 3. odchazi dokopru, takze se zacinam koukat po necem novem…
Velikostne odpovida, jen kapes je tam malo…