Zdravim. Tak jsem se z premium memberoval a rad bych se dozvedel, jak se da nastavit, aby jste dostali co nejdriv zpravu o zverejneni nove cache… Jak tu vsichni pisou Pipla mi nova cache, vyrazil jsem… Nebo to je automaticke? Diky
Přece nebudeme radit a dobrovolně si dělat novou konkurenci pro FTF
Na GC.com klikni na svůj profil (nick vpravo nahoře) a potom v pravém sloupci prozkoumej odkaz Set up Notifications.
No jo, ono se to jmenuje takhle… Hmmmm
Jeste jeden dotaz: PQ se stahnou okamzite po zaskrtnuti ikonky dnesniho dne? Nenasel jsem jinej cudl na spusteni… A jak dlouho po oznaceni stazeni to prijde? Trva to minuty nebo hodiny? Ja jsem si nastavil komplet stazeni v 5 PQ a jeste zadna neprisla, i kdyz to pise ze byly generovany…
Z 99 procent jsou mi vygenerovane cache poslany na mail do dvou minut. Zrovna ted jsem dodelal cestu Brno - Vrchlabi. Efektivne tak vyuziju cestu na poradu.
Perfektni je v tomto pripade vyuziti fce Find Caches Along a Routes. V Mapsource naplanuji trasu, ulozim ji jako GPX a ten pak natahnu do GC.com. Nasledne se z teto trasy vytvori seznam cachi (vetsinou davam filtr: pasmo 5 km a teren/obtiznost <= 2/2) v PQ.
Když dělám novou PQ, tak většinou přijde velmi rychle, v řádu minut po uložení. U těch uložených a naplánovaných se to chová občas trochu podivně.
Dej ale pozor, že denně máš nárok na max. tři PQ. Když si je vybereš, další můžeš naplánovat až na zítřek.
Myslim, ze muzu 5 denne… Vytvoril jsem si asi 8PQ, u prvniv peti se objevilo GENRATED at 20061204 12:46 PM, ale jeste nedorazily… BEEEE Co delam blbe?
máš nárok na 5PQ denně - viz text přímo na stránce PQ
“…You have up to 5 pocket queries run every 24 hour period…”
Buď ti to vyhodil spam filtr v poště, nebo jsi zadal nesprávný mail, nebo nemáš dostatečně velkou schránku… nebo už nevím, zkrátka něco s tvou mailovou schránkou…
OK, uz prisly, ale za hodku… Grrr, nic moc. Je tu jeste jiny problem, kdyz je naimportuju do google eartju, nezobrazi se mi nazev cache ale cislo wp, takovy to GC8VWE apod. Jde to nejak predelat, aby se zodrazovaly jmena, popripade i ty zkratku jako tomu bylo u Gc.cz? Dik
Tohle mam taky nastavene ale pak kdyz si prectu FTF 8:30 a ja mam cas u mailu s notifikaci 20:40 tentyz den vecer, musel bych na FTF mit stroj casu
Podle mne hraje roli pri rozesilani zprav poradi kolikaty jsem byl pri zrizovani PM, mozna na prvni pohled nespravedlive ale logicke, pokud mail servery GC maji denne ve frontach nekolik set tisic mailu s PQ …
Taky se to mohlo zdržet někde po cestě. Zkus podívat do hlavičky emailu a uvidíš tam přes co a kdy to šlo.
Myslím, že by tam fronta stála ![]()
Je docela zábavné, když tě keška vytáhne v 22:00 ven a ještě se potkáš s geokolegy. U jedné kešky jsme se tam potkali dva a další skupinka pobíhala s baterkou opodál …
Jo, predstavte si to. Logoju, jsem teda druhej, pac jsem si to blbe spocital
Okolo cernocerna tma, jen svit moji celovky vrha maly kužílek na logbook a tužku. Najednou mam takovy divny pocit v zadech. Otocim se, a za mnou stoji Kolombo … uááá. Fuj!
Vy taky všechno vykecáte ![]()
A ještě jmenovitě ![]()
Jestli mam nejakej hroznej, nezapomenutelnej zazitek z geocachingu, kvuli kteremu nemuzu usnout, v noci se prevaluju ze strany na stranu, snem me provazi cerne mury, a probouzim se z hroznych baterkovych snu, pak je to tento ![]()
Když už jsem u FTF. Jen jesm si tak odklikl první stát, který se nabízí pro hledaání keší podle států a je tam volných několik FTF ![]()