Zaujal me pribeh popsany v tomto prispevku na geoKladnu http://geokladno.cz/not-all-who-wander-are-lost/#more-469 . Velmi me zaujal, a tak jednak se o nej chci s vami podelit a hlavne me zajima - jestli jste nekdo nekdy neco podobneho taky zazil?
tak tohle je super… rozhodně bych nominoval na Lost & Found story
parádní příběh ![]()
A pak že je to jen lov na plastový krabice…
Díky za to, že si někdo dá práci s hledáním míst o něčem, díky za to že k tomu sestaví kvalitní listing, díky za ty, kteří se nehoní jen za body, ale nechají to na sebe působit se vším všudy…
Unikátní příběh při kterém je člověk dojatý jen to čte…
A souhlas - Lost & Found…
Paráda, závidění hodný průběh vzniku kešky…
Wow, to je tak silný příběh, až když jsem jej četl běhal mi mráz po zádech. Velice pěkně napsaný a určitě silný zážite z oblasti geocachingu. Díky za něj
Hezký příběh, díky za odkaz.
Do trdele, to je fakt supr záležitost. Co k tomu dodat?
- geocaching není jen o těch krabičkách
- měl jsem v očích slzy
- určitě bych nominoval keš a příběh na LaF story
- závidím takový zážitek

- je mi smutno z toho, že takové příběhy kačerů nečtu tady a bude zase důvod přemýšlet o tom, k čemu je vlastně tohle diskusní forum… sice vím, kdo má narozeniny a nikdo na to stejně nereaguje a články od jinud jsou buď z mrtvých sereverů nebo někde hodně hluboko.
Až se mě oko zalesklo po přečtení. Moc pěkné.
+1
Tak to je opravdu sila, k tomu neni co dodat. Snad jen to, ze by stalo za to clanek prelozit a poslat Groundspeaku, aby si ho mohli precist kaceri po celem svete, protoze to za to fakt stoji …
Fascinující a logické.
Docela jsem měl oči z důlků. Parádní příběh, souhlasím s nominací a emocemi to při čtení vskutku nešetří. Taky bych chtěl něco podobně silného zažít…
Na prekladu se pracuje - posleme clanek na oficialni blog - pri te prilezitosti, mate nekdo zkusenost s publikovanim clanku na oficialnim blogu Groundspeaku?
Děkujeme všem za krásné reakce na příběh, který jsme skutečně prožili.
Děkujeme mikisi za medializaci. :)Se Stevem jsme v kontaktu, asi by byl překvapen, kdyby se dostal na stránky gc.com.![]()
Musim rict, ze jsem mel pri cteni v sobe opravdu zvlastni pocity. Paradni pribeh!!!;);)![]()
Taky mě ten příběh fascinuje..
Zajímavý příběh, závidím ownerům to vzrušení při přípravě a následně při setkání. O podobných zkušenostech bych si rád početl častěji. Díky za keš, někdy se tam stavím, to se nezapomíná.
Taky jsem z toho po přečtení rozhozená ještě teď. Nádherný příběh. Určitě by stálo za to ho nějak zviditelnit, aby se trochu omezil ten názor, že geocaching je jen o hrabání se v hnoji kvůli plastovce ![]()
Moc krasny pribeh, jeste ted mam v ocich slzy. Takova kesulka je proste naprosto uzasna. Budeme si ji muset casem odlovit, protoze jen par krabicek se muze pochlubit takovym pribehem.
Velká gratulace, občas se to stává i nám - jsme Spolek pro vojenská pietní místa a na našich stránkách mapujeme vojenské hroby a pomníky - w.vets.cz a www.vets.estranky.cz. Často se stane, že někdo hledá informaci o svém příbuzném a zadá jeho jméno do Internetu a najde jeho jméno citované na našich stránkách, pak zažíváme podobný pocit - že naše práce má smysl.
Moc krásné. Příběh si čtu pořád dokola a je to úžasné.
Mě podobně našel majitel pozemku (louky) na které mám keš. A dokonce se nedaleko keše narodil (co by kamenem dohodil) a pamatuje si ho dokonce i moje babička. Ale to se s tímto příběhem nedá srovnávat.