Zážitky s bezdomovci (raději veselé)

Dnes jsem viděl bezdomovce, jak se naklání do plastového kontejneru s papírem. To by nebylo nic divného. Ale on tam normálně zajel úplně celý a zavřel nad sebou víko a pravděpodobně šel spát :slight_smile: Ještě ho kontrolovali jeho kamarádi a evidentně byli spokojeni.

Také jsem už viděl jednoho takového… je jednodušší vlézt přímo do kontíku s papírem než se kdesi pod mostem složitě balit :slight_smile:
Já kdesi v Praze na Hradčanech odlovil kešuli v dutině stromu o který byl bezdomovec opřený a spal… měl jsem štěstí, že přebral a ani si mě nevšiml. :wink:

Tak s bezdomovcem a keskou mam zkusenost jednu a veskrze pozitivni. Kdo zna Mel-manovu Grafiti zone barandov vi o cem mluvim :slight_smile:

Áááá, málem bych zapomněl http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=bbc4c6d9-6418-43e9-a94a-32044b786105 :slight_smile:

Tuhle čekám sanitkou za popelářským vozem,borec tlačí popelnici asi deset metrů k autu a když už je u těch zvedáků,otevře se víko a z popelnice se hrabe bezďák.Ten popelář za ním běžel asi dvacet metrů a každé dva kroky ho nakopnul do zadku. Cestou zpět říkal,že ho hrozně vytočilo,když si uvědomil,že tam "toho kreténa moh slisovat !!

No,tak z 3.10 máme z puczmelounem a vejvarem zážitek při neúspěsném odlovu hnusné cache Svratka-Svitava..puczmeloun,dokonce pověděl bezdomovci,že hledá krabičku a ochotně pomohl..ale mysterku fakt nedoporučuju,je ve s***kách..

Z Brna je zážitků až až, někteří jsou to vyloženě humoristé…například jednou, na přechodu u hotelu Grand jednou taky takhle bezdomovec přecházel a najednou se zastavil přímo před chladičem jednoho z čekajícího auta a začal mu tam tancovat…no, bylo to něco :slight_smile:

A konkrétně při lovení…asi jen když jsem lovil http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=b5d33c2c-3ddb-4786-8335-c515d7f84f63, tak okolo kešky, pospávala menší skupinka bezdomovců, naštěstí sem našlapoval jako myška :slight_smile:

Kdysi jsem četl log (tuším, že to bylo na nějaké keši v Letňanech) asi v tomto znění - "ke keši jsem se nemohl přiblížit, protože opodál stál bezdomovec a balil si cigaretu. Pak jsem podle logu zjistil, že to byl PaBa a nebalil si cigáro, ale logoval"

To jsem takhle jednou šla kolem bezdomovce, který se přehraboval v popelnici, a uvědomila jsem si, že kačer a bezdomovec toho mají hodně společného. Oba hledají …:slight_smile:

SUPER :D:D