Zaznam trasy na mobilu

Ahoj. Existuje nejaka aplikace, ve ktere by se dal nahrat zaznam trasy pri kesovani?

Jestli máš Nokii, tak pěkně funguje nokia sports tracker.

Je celkem jedno, pro jaky OS. Vlastnim zarizeni s WM i Symbian UIQ3

Ono ani tak nejde o delku trasy, ale o GPS trasu, ktera by se dala prenest na mapu

Zkousel jsem na Ppc s WM aplikaci z www.gpsed.com
zapisuje lokalne tracky, ale umi i online track publikovat. Vse lze nastavit. Docela pekne to slape.

Me mrzi, ze Handy geocaching i Locify trasu ukazou, ale neumi ji ulozit

To zni docela dobre. Urcite vyzkousim. A jakou ma ten program licenci?

A na Trekbuddy jsi se koukal?

TrackBuddy mam, ale nikdy jsem ho poradne nevyuzil, protoze se v nem moc nevyznam. A hlavne nevim, jak do nej dostat mapy

A hlavne nejvetsi problem s trackbuddy je v tom, ze mi neudrzi stabilni spojeni s BT modulem. Po par minutach se vzdycky nevim proc odpoji

Je to zdarma.

Locify umí trasu uložit, několikrát jsem to vyzkoušel. GPSed je free a je na tyhle věci lepší, funguje perfektně a trasu umí taky uložit.

BeeLine to umi taky - da se vyexportovat do .kml.

Nebo Garmin Mobile XT a v něm navíc třeba mapu Topo czech v2. Trasu tuším umožňuje ukládat. Problém je trochu cena toho programu a ceny map.

Ked tu bolo spomenute Trekbuddy - viete niekto nastavit ako casto ma ukladat polohu? Lebo na lyze alebo bicykel je to uz velmi nepresne…
(btw. ak stojis o to vysvetlit ako sa robia mapy, mozeme to skusit)

V nastavení "Settings/Location" je na to po zaškrtnutí ukládání tracklogu a formátu gpx kolonka nazvaná "dt", popřípadě "ds". Viz tady.
Praktické zkušenosti s tím ale nemám. Zatím jsem pomocí TrekBuddy ukládal jenom surová NMEA data.

Dnes jsem v praxi zkousel zaznam trasy v Locify a hodne jsem se zklamal. Jednak absolutne neodpovida rychlost chuze (70km/h opravdu nechodim), ale hlavne, kdyz chci trasu otevrit, tak to haze chybu

vyzkousel jsem locify 1.5 na svym SE p1i s kokii ld-3, zatim hlavne nahravani trasy kvuli behani, bohuzel se po ulozeni a naslednem prochazeni zobrazi delka trasy jako 0,to same s casem.takze pokud si to pred ukladanim neopisu tak mam smulu:( jinak ale dokaze ulozenou trasu zobrazit na mape…v predchozi verzi mi nesla ulozena trasa ani otevrit…snad to brzy spravi, jinak je to super app

…Skuste http://vlkgps.bielyvlk.sk/ ukladá v pohode beží na JAVE :wink: