Ahoj. Existuje nejaka aplikace, ve ktere by se dal nahrat zaznam trasy pri kesovani?
Jestli máš Nokii, tak pěkně funguje nokia sports tracker.
Je celkem jedno, pro jaky OS. Vlastnim zarizeni s WM i Symbian UIQ3
Ono ani tak nejde o delku trasy, ale o GPS trasu, ktera by se dala prenest na mapu
Zkousel jsem na Ppc s WM aplikaci z www.gpsed.com
zapisuje lokalne tracky, ale umi i online track publikovat. Vse lze nastavit. Docela pekne to slape.
Me mrzi, ze Handy geocaching i Locify trasu ukazou, ale neumi ji ulozit
To zni docela dobre. Urcite vyzkousim. A jakou ma ten program licenci?
A na Trekbuddy jsi se koukal?
TrackBuddy mam, ale nikdy jsem ho poradne nevyuzil, protoze se v nem moc nevyznam. A hlavne nevim, jak do nej dostat mapy
A hlavne nejvetsi problem s trackbuddy je v tom, ze mi neudrzi stabilni spojeni s BT modulem. Po par minutach se vzdycky nevim proc odpoji
Je to zdarma.
Locify umí trasu uložit, několikrát jsem to vyzkoušel. GPSed je free a je na tyhle věci lepší, funguje perfektně a trasu umí taky uložit.
Damleth napsal/a:
Ahoj. Existuje nejaka aplikace, ve ktere by se dal nahrat zaznam trasy pri kesovani?
BeeLine to umi taky - da se vyexportovat do .kml.
Nebo Garmin Mobile XT a v něm navíc třeba mapu Topo czech v2. Trasu tuším umožňuje ukládat. Problém je trochu cena toho programu a ceny map.
Ked tu bolo spomenute Trekbuddy - viete niekto nastavit ako casto ma ukladat polohu? Lebo na lyze alebo bicykel je to uz velmi nepresne…
(btw. ak stojis o to vysvetlit ako sa robia mapy, mozeme to skusit)
M@gic napsal/a:
Ked tu bolo spomenute Trekbuddy - viete niekto nastavit ako casto ma ukladat polohu? Lebo na lyze alebo bicykel je to uz velmi nepresne…
V nastavení "Settings/Location" je na to po zaškrtnutí ukládání tracklogu a formátu gpx kolonka nazvaná "dt", popřípadě "ds". Viz tady.
Praktické zkušenosti s tím ale nemám. Zatím jsem pomocí TrekBuddy ukládal jenom surová NMEA data.
Dnes jsem v praxi zkousel zaznam trasy v Locify a hodne jsem se zklamal. Jednak absolutne neodpovida rychlost chuze (70km/h opravdu nechodim), ale hlavne, kdyz chci trasu otevrit, tak to haze chybu
vyzkousel jsem locify 1.5 na svym SE p1i s kokii ld-3, zatim hlavne nahravani trasy kvuli behani, bohuzel se po ulozeni a naslednem prochazeni zobrazi delka trasy jako 0,to same s casem.takze pokud si to pred ukladanim neopisu tak mam smulu:( jinak ale dokaze ulozenou trasu zobrazit na mape…v predchozi verzi mi nesla ulozena trasa ani otevrit…snad to brzy spravi, jinak je to super app
…Skuste http://vlkgps.bielyvlk.sk/ ukladá v pohode beží na JAVE ![]()