Na začátku března jsem byl v okolí Karlových Varů hledat. U jedné kešky jsem nenašel krabičku a vypadalo to na zmizení. Na geocaching.com byl poslední hledač klonx a potom několik DNF. Po pár dnech ale začali další hledači na netu znovu logovat nálezy a proto jsem se včera vydal znovu na toto místo. Znovu jsem nenašel, ale bylo mi jasné v čem je problém. Keška zapadla za okraj betonové studny, která je obložená dřevem a zakryta dřevěným víkem. Dnes jsem se sem vrátil s golou a odšrouboval víko. Kešku jsem našel zapadlou na místě, kam nikdo nemůže došáhnout. A poslední log byl klonx.
Tak by mě zajímalo, kam logovalo více než 25 zkušených kačerů?
Jedná se o Tůňku Lesní žíňky viz zde:
GC1GX2T Tunka Lesni zinky (Traditional Cache) in Karlovarský kraj, Czechia created by Lesni zinka
Zkusím se jich poptat, ale je mi to záhadou
no vypadá to na dvě možnosti:
buď tam je nějaká provizorní, anebo je zvesela logováno jen na netu.
radši do toho moc nešťourej, nebo se dozvíš že máš málo nalezeno, nic založeno, a možná to ani s GC nemyslíš vůbec vážně ![]()
no ale beze srandy: ty výsledky tvého pátrání by mě opravdu zajímaly…
edit:
tak jsem prošel logy a napadla mě ještě třetí možnost:
po tom DNF ji někdo vytáhl, další klidně logovali, no a teď někdy tam zahučela znova
edit2:
což je úplná blbost, když si tam ty logy nenašel :)![]()
Vypadá to skutečně na existenci druhé krabičky - v mezičase mezi logy Klonxe a M@ily v ní totiž dočasně dlel i TENHLE "brouk".
Taky EDIT:
Podívej se na fotečky u TOHOTO LOGU - poznáváš krabičku nebo ne?![]()
mas tam u toho jednoho zahadneho logu i fotku krabicky s pekne rozlozenym obsahem… http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=d106a4c9-d1e7-4ab1-be9b-7dffd573e786
Záhada vyřešena, Lesní žíňka rychle odpověděla toto:
Ahoj m@ila!
Záhada má prekvapive jednoduché vysvetlení - ta první krabicka zapadla a Ty jsi ji ted vysvobodil -DÍKY!!! Mezitím jsem tam dala jinou, když mi zacaly chodit maily od neúspešných kaceru. A tu si ted asi nekdo odnesl - mnozí ji dají zpet tak ledabyle, že ji kolemjdoucí snadno objeví.
Srdecne Te zdraví
Lesní žínka
Není to osobní diskuze, to je veřejná odpověď v listingu:)