Žebříček návštěvnosti kešek?

Nevíte o softíku, který by na základě GPX/LOC natahal postupně listingy, vyzobal by počty Found It logů a sestavil podle nich žebříček kešek? Popř. znáte jinou automatizovanou cestu, jak takový žebříček získat? Díky za radu.

Asi by stačilo nějak natahat do GG přes GJ listing + všechny logy od všech keší… no a pak mít nějaké makro, které by udělalo sumary počtu nálezů a dobu života keše. To pak vyplivnout do nějakého asi csv souboru a zpracovat v Excelu nebo tak něco..

Jen by to trvalo asi 100 let :slight_smile:

Ono by stačilo vyzobnout jen počet logů z listingu bez stahování samotných logů, to by mohlo být hotové už za 50 let :slight_smile:

Já to nechci pro všechny cache světa (nebo chci, ale jsem realista, to by měl spíše udělat Groundspeak), ale zajímalo mně to v případě plzeňských. Zajímá mně jen počet found it logů, nikoliv jejich texty nebo čí jsou, takže číslo uvedené v listingu je pro sestavení žebříčku naprosto dostačující.

Tak vem, stáhni si PQ, kde budou cache, které tam chceš, nahraj je do GSAK, prožeň to makrem AddLogs a pak si to vysortuj podle počtu logů - musíš tedy sosat jen Foud It logy.