Zemetreseni na Wiki

Geogeti WIKI dokumentace prave doznala znacnych zmen. Prestehovala se na troskujednodussi adresu, a mnohy obsah je znacne predelan.

Nejvetsi zmena nastala na poli stranek pro skripty. Viz: http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript

Tedy, kazdy jednotlivy skript ma svoji vlastni stranku, skripty jsou otagovane, a podle toho se samy automaticky zobrazuji v prislusnych prehledech. Autori tedy uz jen edituji jednu svoji vlastni stranku venovanou prave a jen jejich vytvoru.

Je tam napsan i navod, tak se s tim szijete.

Stare stranky jsou stare k dispozici na puvodni adrese, protoze obcas je treba jeste neco doprevest, nicmene jejich obsah zacne postupne mizet.

Budete-li mit jakekoliv problemy ci nejasnosti, nebote se zeptat, jiste radi poradime, pomuzeme.

Dekuji za pochopeni.

Prosime proto vsechny autory skriptu, kteri maji praci publikovanou na webu, aby si sve stranky zkontrolovali, upravili a odstranili pripadne stare verze ve jmennem prostoru doc:user.

Rovnez by bylo dobre, aby se na wiki postupne objevily skutecne vsechny skripty ruzne pokoutne distribuovane pres forum, kde brzy zapadnou (ano, i ja tu takove mam)

FYI: po kliknuti na logo/banner GEOGET2 vlevo nahore na wiki je clovek nasmerovan na start [GeoGet] - lomitko na konci, takova stranka samozrejme neexistuje. Pokud ma i ten banner vest na Hlavni stranku (IMHO ano), hodilo by se lomitko na konci odkazu vykazat ze dveri.

Uz jsem si take vsiml, jenze ja tam zadne lomitko nemam, je tam volana nejake interni funkce, ktera to v teto verzi takto blbe generuje.