Ženy a dívky v geocachingu

Vím že už tu bylo téma pojednávající o vztahu manželek a partnerek k geocachingu,ale mě by zajímal váš názor na holky které to vzaly tak říkajíc do vlastních rukou a chodí na lov na vlastní pěst.
Znáte nějaké?Vím zě se občas objeví i log z nickem,který by mohl být ženský.
Jestlipak holky chodí vážně samy nebo mojí nějaký doprovod;)

Já chodím většinou sama (respektive se psem) nebo s přítelem. Občas se poslužákama uděláme hromadný odlov, ale to je málokdy. Tři kamarádky kešerky chodí většinou samy, případně spolu.

Chodím sama, protože kamarádi sou něco, co se stává jen ostatním. Ale mimobrněnské lesní kešky mám většinou odlovené na výletech s našima. No, kdyby našli můj seznam nálezů a logy, tak mi ty kešky zatrhnou, páč na některý ty místa by mi rozhodně jít nedovolili, byť většinou vůbec nebezpečný nejsou. Oni si totiž myslí, že celé Brno je skrznaskrz prolezlé uzenými mudly, kteří čekají právě na to, až pojedu kolem, aby mě podřízli a okradli.

boo21..tedy přítelkyně..někdy se stává že mi veme PDA a jede si klidně sama..no tomu taky odpovídá to, že má nalezeno víc než já:-)

V klubu 1000 jsou dvě kešerky, které odpovídají tvému zadání ;).

Atlaska
Sharteana

No jasně už je krásnější i když menší polovině cacherů věnována i jedna keš od Daina a Olika [cache]GC10V2N[/cache] .
Má žena chodí se mnou, ale že by mě vzala GPSku do ruky a vyrazila sama, to si nedokážu představit. Určitě bych jí nebránil. Jen bych pak musek koupit druhou chytrou krabičku.

Slyšeli jste už o Munu? Ostravská FTF smršť? :wink:

Ze začátku jsem lovila spíš sama. Tak 50% kešek je společných 30% mých a přítel má zbytek B) Záleží, kdo má zrovna na něco čas. Ale nejradši lovím ve dvojici - aspoň se můžem podělit o zážitky.

Munu jsem i videl. Muzu potvrdit ze existuje a je to fakt dablice. Za 3 mesice zvladla co ja za rok. Holt jezdi na vic sluzebek nez ja … :slight_smile:

Taky kešuju naprostou většinou sama… Naštěstí je u nás na severu dobrá parta geokolegů, tak se se svou úchylkou nemusím cítit osamocená :D!

[quote]
Jitka_F napsal/a:
Ale mimobrněnské lesní kešky mám většinou odlovené na výletech s našima.

jj tys odlovila i mou kešku Trojice s nepříliš dobrou reputacíB) tvůj log me pobavil a abych byl upřímnej tys byla takovej první popud k přemíšlení nad holkama v geocachingu,do tý doby jsem myslel,že se jich o to moc nezajímá

jestli je Munu taková ďáblice jak říkáš tak bych ji chtěl vidět v akciB)

To já su se svou úchlkou úplně sám,nikdo z mejch přátel nekešuje:( naopak si o mě myslej,že su blázen když litám z GPeSkou po lese a hledám nějakou krabičku:|

A jak by sis tu akci predstavoval? :D:D

Tak to fakt nevim,nechal bych to na toběB)jen bych koukal jak hledáš třeba bych odkoukal nejaky fligny a něčemu se přiučil:Dpokud ses taková dračice jak říkal kolega Grazl;)

Věnujte se tématu, akce pro společné odlovy popř. seznamovací akce řešte zde.

Chodím většinou sama, někdy s Martinkou (dcerou) a velmi sporadicky se k přidá manžel, který tomu bohužel nepropadl tak jako já. GPS modul a programy do mobilu a vše potřebné si řeším sama. Dělám v IT, takže s tím nemám problém. Problém mám spíš někdy s městskými micro, když postávám "na rohu" a čekám na odmudlení :D:D Tak to maskuju většinou usilovným telefonováním B)

Tak ja se taky pridam :-). Jelikoz me ke geocachingu privedl muj geomuz, tak mame temer vsechny kesky odlovene spolecne, akorat kdyz kazdy jedeme na naky vylet, tak lovime sami. Navic muj tatik, kdykoliv jsem doma, tak primo zada o to jit na kesku, protoze miluje prehrabovani v obsahu :slight_smile: a hlavne medaile (tak nazyva geocoiny). Casto jezdime na tzv. geomaratony, kdy jdeme cache 2 cache, muj rekord je zatim 16 kesi za den, ale to uz neni takova zabava… takze radsi pet as sest a jsme spokojeny. Takze asi tak… :slight_smile:

Saiprsi asi Te zklamu :(. Muniny dabelske schopnosti plynou pouze a jenom z poctu nalovenych kesek. Jinak je to uplne normalni zenska, hypnotizujici displej mobilu a zmatene chodici po lese :smiley: - tak jsem ji poznal ja :wink:

Pri jednej kontrole kesky som zistil ze dve damy pohybujuce sa pobliz kese asi budu patrit k "nam", kedze sa snazili uprostred lesa projektovat virtualny trojuholnik, ktory sa spominal v hinte kesky :slight_smile: