Pri pohledu z okna me napada: Jak se v zime hledaj kesky? Protoze ve snehu prece budou videt stopy kudy jsem chodil, a odkud jsem pripadne kesku vyndal… coz bude velice napadne nejen pro pripadne dalsi geokesery, ale take pro mudly. Jak po sobe zametate stopy v pripade, ze vyrazite na odlov kesky, kdyz je venku snih?
Protoze ve snehu prece budou videt stopy kudy jsem chodil, a odkud jsem pripadne kesku vyndal…
Kolikrat jsi prisel ke kesce tak ze jsi sel rovnou na misto, vyndal kesku, zalogoval, schoval a sel dal…? V podstate vzdycky musis hledat, tedy udelas stopy vsude okolo a pro mudly to vypada spis jako by si tam hraly deti nebo tak neco… ![]()
Kolikrat jsi prisel ke kesce tak ze jsi sel rovnou na misto, vyndal kesku, zalogoval, schoval a sel dal…? V podstate vzdycky musis hledat, tedy udelas stopy vsude okolo a pro mudly to vypada spis jako by si tam hraly deti nebo tak neco… ![]()
[/quote]
nebo chodit zasadne v huste chumelenici?
taky jsem uz o tom premyslel… ale i kdyz udelam jednoznacnou cesticku, muzu tam dodatecne udelat dalsich deset klamacich..
anebo pomočit celé okolí - zaručený způsob jak odradit kohokoliv od čehokoliv ![]()
No … ja dneska pri sazeni nove kesky pro jistotu zdupal cele okoli, vyslapal krizem krazem hafo cesticek, po dvou hodinach se oteplilo a snih komplet slezl … ![]()
Horsi je to pri samotnem ukryvani, obvykle nestaci zakryt kesku jenom snehem ![]()
Ja jsem dnes nenalezl (viz log na Piskovcich), a pri te prilezitosti zjistil, ze napoveda jednoznacna v lete, nemusi byt jasna pod prikrovem snehu. Ale zas na druhou stranu je to zpestreni a clovek si muze v duchu pridat hvezdicku za obtiznost
A zitra si beru teple rukavice…
Napoveda jednoznacna v lete nemusi byt jasna ani na podzim - listicko nadela ukryty a umi se tvarit tajemne :o) vypada ze je nastrcene kde byt nema a ejhle ono je tam navate … :o)
v zime je najdolezitejsie venovat pozornost maskovaniu cache - aby sa nestavalo to co napr. minuly rok - jeden suter a kopa snehu sice cache v zime dokonale zamaskuju, ale na jar sa ukaze v plnej krase ![]()