Zimni eventy T5

Ahojte, mam v planu taky nejaky zimni event (můj prvni) a dodelavam drobne detaily v listingu - uvazuji o terenu a obtiznosti. Ted koukam, ze skoro kazdy venkovni event ma oznaceni T5. Napriklad [cache]GC2KK5N[/cache] nebo [cache]GC2JWYR[/cache] (tam je dokonce v listingu napsano: ‘‘a povede malo narocnym terenem, takze je vhodna prakticky pro kazdeho’’), nebo [cache]GC2M4NZ[/cache] (tady dokonce 5/5). Treba trosku bych na T5 tipoval [cache]GC2KBEA[/cache], ale ta k memu udivu petku nema. Je to v posledni dobe takova moda na zvyseni navstevnosti, nebo opravdu se tam pouziva specialni technika horolezecka, potapecska, nebo i tim ze se ujde nebo ujede (bezky, kolo) vic jak 15km a je to pak klasifikovano jako T5? Nebo je to hranice ownera co on sam povazuje jako nejtezsi? Mozna uz jsem si, ale odpovedel sam. Snad jsem timto tematem nikoho nenastval, jen mi to vypadlo z palice pri tvorbe listingu. Mejte se s pozdravem vass.

Owneři to berou jako nejhorší možnost, takže pokud při konání eventu například spadne meteorit, pak to bude 05T5.
Vtipkuju.
Taky mi to příjde přehnané.

Potrebujes specialni vybavu -> bezky!

případně sněžnice nebo se taky stanuje na sněhu - samozřejmě že takové vybavení má více lidí než například horolezecké nebo potápěčské, ale ber to trochu s nadsázkou i když pokud se rapidně zhorší počasí tak se může stát že 5/5 bude málo :wink:

Uprimne, take jsem se divil a nevahal jsem jednoho z autoru kontaktovat. No potvrdilo se, co jsem si myslel :slight_smile: Proste se to hodi do profilu :smiley: Sam poradam bezkarske eventy, ale dat tomu teren 5 me nenapadlo. Mozna to bude tim, ze tady na valassku mame zimni nacini bezne i na dojizdeni do prace.

Zalezi opravdu na uhlu pohledu. V krajnim pripade se i vetsina drajvek u silnice muze v zime povazovat za T5, protoze potrebujeme na aute zimni vybavu ne?

Kazdopadne plati, ze owner ma pravdu a je jeho vec, jak tu krabku ohodnoti. Ostatni si o tom muzou maximalne pomyslet svoje - popripade se nechat zlakat tim hodnocenim :wink:

Toz berme to v klidu a vassi - uz se tesim na T5 zimni event :o) I lano si klidne vezmu. Doufam, ze to nebude s nocovanim, protoze od miminka se ted na noc hnout nemozu.

Presne tak, bezky jsou specialni vybava. A kdyz moh mit 5/5 jeden nejmenovany hospodsky event, tak proc ne tura na bezkach? B) A na tom s tou tabulkou taky neco bude B)

Proste neberte to tak vazne a radsi na nejakej ten event vyrazte…

Nemám běžky. :smiley:

Přesně tohle jsem taky řešil při plánování Igloo village [cache]GC2KD62[/cache]. 1/1 to není a 5/5 je i při nocování venku trapné. I u kešek je hodnocení složité, even lze hodnotit jen okometricky.

Ale event se spanim venku (leden, unor) uz by se snad dal brat jako T5, ne ?

Bez spacáku ano.

naco? tys někde viděl sníh B)

Tak todle není žádná výmluva! :stuck_out_tongue: Já taky ne … a co má bejt :smiley: Běžky se pořeší, hlavně že je na co tu stopu jet.. nemám pravdu ? :slight_smile:

Ja to beru tak že např u GC2KBEA neni v terenu 5* protože na to abych došel na místo nepotřebuji specialni vybaveni (da se tam dojit pěšky), ale jelikož se přdpokladalo hodně sněhu tak to bude hoodně naročne - proto těch 4,5*.
A to že se tam nocuje a podobně, tak to už jste na místě a pouze plnite podminku eventu, což nocovani v zimě je opravdu obtižne a proto D5*