Zimní keše okolo Trutnova

Ahoj, o víkendu se chystáme k příbuzným do Trutnova a urvali jsme v půjčovně dokonce i sněžnice, na které se docela těšíme. Chtěli bychom při té příležitosti odlovit i nějakou tu kešku, ale nevíme, která by stála za to a byla by nějak rozumně přístupná, sněžnice budeme mít na nohách poprvé. Případně přivítáme i typ na zajímavou zimní a dostupnou keš trochu dále do hor, kam se dá dostat autem. Případně tip na nějakou, která si zaslouží být naše 400. Předem díky za rady.

Já mám moc rád tyto:

a pěkná procházka:
GC1BEB2 Dvorsky les (Traditional Cache) in Královéhradecký kraj, Czechia created by Sidewinder & Grušenka (plus další kešky okolo).

Ale např. Čížkovy kameny nemusí být bezpečné…

Díky moc za tipy, některé nás docela zaujaly.:wink:

Posouvám nahoru

Když popojet do hor se sněžnicema na noze tak určitě tuhle [gc]GC1NNQK[/gc]
Sice jí nemám, ale zatraceně se těším až se někdy najde chvilka … vypadá mooc dobře!

Tez budu na vikend (Silvestra) a dve tri bych si tam zas dal.
Kdyztak posta kuli kontaktu a muzem se domluvit, urcite rad vyrazim a rad poznam nove lidi.

Díky, tohle je přesně ten typ keše, kterou jsem si představovala, jen si nejsem jistá, jestli nás těch 17 km neodradí :-), ale bob&bobek tam mají vytvořený i bookmark sněžnicových keší, takže si určitě něco vybereme. Díky moc.

No těch kilometrů bych se tolik asi nebál, ale dost záleží na počasí. Jinak popojedj někam do Pece/Jánek a obejít pár tradiček je taky řešení. Třeba Luisina cesta bude v zimě nádherná - ta procházka nahoru podél Černohorského potoka má hlavně v zimě svoje kouzlo, ten led tomu dost přidá. Jen na mě by to asi bylo dost blízko civilizaci a dost po cestě, když je u Luisu cesta vyšlapaná, dá se i bez sněžnic…
Modré kameny taky perfektní..

Ještě jsem našel tuhle: [cache]GC2F768[/cache] Včera jsem ji hledal hrozně dlouho, věděl jsem že měla v názvu Yetti ale ne a ne jí vyhrabat, večer jsem si už skoro myslel že jsem si jí vysnil a nikdy neexistovala…
Je kratší než ta první, zaparkovat ve Špindlu taky nebude problém a pokud by jste toho neměli dost, najde se kolem spousta dalších míst kam se dá na sněžnicích popolízt..

Díky díky za nápady, my už balíme a odjíždíme, v Trutnově nemáme přístup na net, takže už nám nic víc ani nepiště. Dík ještě jednou.

Tak to šťastnou cestu! Moc pixel z výše uvedených nemám, takže uvítám reference kam by se případně ty sněžnice daly vytáhnout :wink: , mám taky šanci si je půjčit…

Ahoj,

tak jsme zpátky v Praze, co se týče referencí na schůdnost uvedených kešek na sněžnicích, Tě asi moc nepotěším, protože jsme se nakonec vypravili jen nedaleko Trutnova k těm pár co ještě nemáme a stejně jsme ani moc úspěšní nebyli. Každopádně kešování na sněžnicích můžu doporučit, my jsme si půjčili Inooky (respektive nikde jinde neměli a tady nám dali co měli) a maximální spokojenost. Takže vzhůru do toho. A ještě jednou díky za tipy.:wink: