zimní multina v přírodě

Ahoj, víte někdo o multině, která by byla speciálně vhodná pro zimní odlov? - Nejlépe nějaký delší kousek, klidně na celý den nebo i dva. (Něco jako Velká husí cesta třeba.) Na běžkách nebo pěšky. Loni jsme zkoušeli Jizerské tisícovky, ale ty nejsou na toto speciálně vhodné:-))).

Nevím úplně na 100%, jestli je tohle ta pravá keš, co hledáš, ale [cache]GC1KVVN[/cache] je dělaná i na zimní odlov. Sám jsem ji ještě nešel… ale chystám se.

EDIT: tak jsem si pořádně přečetl listing a musím to vzít zpet. Pokud chceš projít prima multi, tak na tuhle můžeš jít, ale bodík si nezapočítáš: "Finálka (na rozdíl od indicií) není odlovitelná pri snehové pokrývce. Pokusím se na tom co nejdríve zapracovat."

Můžeš zkusit sérii Jizerskohorské rozvodí. Není to sice multina, jen série tradiček, ale 100% se dá najít v zimě.

Krkonose crossing [cache]GC1KVVN[/cache] v zimě jedině s velkou lopatou a rozhodně na dýl jak 2 dny :slight_smile:
V Krušných horách je pěkná lyžařská Move your body [cache]GC1MF56[/cache], na Vysočině Velký vichr [cache]GC19AQE[/cache].

Je to o pár řádků vedle
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=13333&pid=179358#post_179358

Mohu doporucit "Pruvodce po nicem" [cache]GCRYMZ[/cache], sam jsem ji sel na etapy v zime. Pokud by se vzaly bezky, tak by to melo jit stihnout za den. Cache vede cela po turisticke ceste, zel misty i po silnici, ale to lze zas projit pesky. Cache je zimoodolna, jen z par indicii je nutno odhrnout snih, ale to nevadi, jelikoz jsou dost jasne.

Doplním, že na finálce je nezbytné běžky sundat. :wink:
A jinak ji též vřele doporučuji.

Co takhle "Rychlebské vrcholky" ?
http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=58a90ebe-8ae7-47fe-bf1c-9911f993def1
Jsou to sice jednotlivé tradičky, které mi v létě zabraly několik dní. Tato byla nejhezčí [cache]GC1KTEY[/cache].
V zimě na běžkách jsou ale všechny odlovitelné v pohodě, dokonce byly v zimě publikovány a jako zimní jsou i zamýšleny. I když je letos sněhu požehnaně, odhadem je to tak na 1 pořádnou nebo 2 příjemné běžkotůry nádhernou zimní krajinou - jedna nad Petříkovem až k Paprsku, druhá nad Lipovou.

Můžeš zkusit tuhle sérii, která je přímo vhodná pro běžkaře: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=d7728151-a44c-46b9-a75a-e1cf2cd1be22 je to v Krušných horách. Také jsou to tradičky, ale můžeš je pojmout jako multinu;)

Nevím, zda je úplně vhodná pro běžky, ale tahle keš vede pod lanovkou na místě, kde jezdí i lyžaři. Finálky jsou 2, jedna letní velká a druhá zimní filmovka. GC16BKK - je to keš na Šumavě kousek od Špičáku.

Jo, na tu už jsem se v pátek nedobrodil - bral jsem to na sněžnicích od Belvederu na Čertovo jezero a chtěl jsem ji zkusit cestou zpátky, ale prašan mne zdržel cca o 3 hodiny a padla tma :frowning:

Trochu si udělám reklamu: [cache]GC1VDAT[/cache] Lánské kolo. Původně koncipovaná jako cyklokeš (11 km), nicméně často lovená i pěšky nebo v tomhle období na běžkách. Lánská lesní správa sice až příliš dbá o své cesty, takže pluhem urputně likviduje stopy, které se sousedy běžkaři neméně urputně vytváříme. Na druhou stranu se po cestách krásně chodí - i teď, kdy je v lese skoro půl metru sněhu.

Můžu potvrdit a vřele doporučit. Odlovili jsme to s manželkou při velice příjemné zimní procházce. Tam sníh rozhodně odlovu nebrání. :wink:

Taky si udělám reklamu. Všechny mé kešky jsem udělal na i na zimní odlov. Lettebox [cache]GC216XW[/cache] je určený pro běžkaře - upravovaná lyžařská trasa. Multi [cache]GC1Q436[/cache] a [cache]GC1X83N[/cache] jsou předělané (ulehčené) na zimu tak, aby je bylo možno lovit hledat na běžkách, i když procházka to nebude.