Ahoj zítra mám skorocelodenní volno,takže můžu v klidu na pohodu vyrazit,nechce se mi co by začátečnici samotné nepřidá se někdo kvituju zkušenosti ;),at moc nebloudím:D
Zítra 7.7. ???
Opraveno ![]()
Psala jsem SZ … neni problem
Ahoj,
škoda, přečetl jsem si to až teď :-(. V Šárce ještě nemám vše odloveno, v Roztokách taky ještě sem tam něco chybí … Ale chci se zeptat - nechtěl byste někdo o víkendu odpolko někam zaskočit ? Totiž potřeboval bych betatestera na mojí první kešku multinku, která je na Proseku/Střížkově. Je to 1.5km cesta, kdyžtak dám odkaz na dosud nezveřejněný listing. Pak bychom mohli cokoli ![]()
?
Petr
O víkendu můžu,ale vzhledem k počasí jaké má být,bych šla (v sobotu dopoledne nemůžu) takže třeba až kolem 17hod, a v neděli bud ráno,nebo zas odpoledne,jinak se uvařím za živa ![]()
Ale já jako betatester nejsem vhodná,stále začátečník ![]()
Ahoj, taky stále začátečnice, ale ráda pomůžu
Na Proseku nemám nic, tak doufám i v pár kousků po okolí ![]()
Ale můžu jenom v neděli odpo, jak píše předřečnice, spíš po páté, abychom se neupekli ![]()
Jo a na netu nebudu, jen bych se tak v neděli po obědě podívala na odpověd, jestli bude, takže se neboj, když do té doby napíšeš, že se v neděli jde, tak já tam budu :-), i když ode mne žádnou zprávu během soboty neobdržíš.
Zoffka
Ahoj, tuhle oblast mám kousek od HC, ráda testnu. Napiš SZ nebo přes profil.
Zegga
PS, odkaz nestačí, nezveřejněný neuvidím, zkopíruj ho když tak do mailu.
Ahoj Zoffko či další,
tak tedy zítra, t.j. v neděli 11.7. v 17:30 u stanice metra Střížkov. Mám zelenou tašku a na ní visí TB :-).
Možná přijde i kámoš, kterého jsem roky neviděl; je to taky kačer. Těším se.
–
Petr
P.S. a omlouvám se za recyklaci tématu, příště se polepším.
hmm na strizkov (jako startovni pozici) sem se chystal dneska vecer, ciste pro info, kam se tak chcete podivat? ze bych si to odlozil ![]()
No snad nechceš, abych tu prozradil finální souřadnice ještě nepublikované kešky :-). Střížkov není velký … záleží čistě na dohodě. Pěkný je Ďáblický háj. Já to tam mám vylovené, ale klidně se tam zase projdu. Jsou tam kešky na hřbitově, ale ten bude zavírat. Nebo hospodský mikro-event. Jak budeme chtít.
tak na posledni chvili se musim omluvit ..