Zitra (Po 7.2.11) odpoledne - Praha

Zasel by nekdo zitra po obede na kesky. Lokalita dohodou :wink:

Od 19 jdu na Wig Enigma, pred tim klidne muzu… lokalita mi je celkem fuk…

Asi bych taky šel… Uvidím zítra. Mám čas od rána do cca 17. hod. Na lokalitě taky příliš nezáleží.

oki to bysme se nejak dohodnout mohli, ja budu mit cas nejak od jedne cca… :smiley:
Co zajit do Branika ?? jak to tam mate vyloveny? jsou tam nejaky multiny par tradicek a earthka…

Take bych se celkem rada pridala, pokud tedy budu vitana. Pokud jo cinknete nebo pisnete misto a cas srazu na tel.: 776465757. Nebudu totiz zitra na netu

Jo a cas mam cca od 08:00 do stredy 08:00 :smiley:

No branik mam az na jednu ceistej… takze tam by mne to moc nelajkalo… ja mam osobne v planu okoli sarky zitra… priúpadne by mne lakalo dot abcd, efg, hij, ty jeste nemam a zajimalo by mne o co tam jde… a vic hlav vic vi…

Mě je to celkem jedno, asi skoro nikde to nemam tak vylovený, abych tam nemoh znova… :slight_smile:

Dneska uz nebudu on-line, ale zitra hned od rána, tak uvidim co domluvite a rad se přidám :wink: Pripadne to muzeme jeste doladit…

Dobrou noc.

okoli sarky mam krome tech ******* mysterek vyloveny :smiley:

Ja jdu kamkoliv … mam lovici abstak :slight_smile: Nejak jsem posledni dobou porad zavrena v praci :smiley:

Hmmm :slight_smile: No tu priliv odliv taky nemam, jinak to mam celkem polusteny… :slight_smile:

Pak by mne jeste lakalo lokalita trojmezi, ovsem tam toho mam vylusteno zatim min…

v pripade ze mas ylustino muzeme jit, nebranim se zbaveni se par ****** otazniku … :smiley:

trojmezi nevim co je…

Cache ozvena a okoli…

Pripadne mne jeste napadla lokalita, kde nemam vubec nic a to suchdol… :slight_smile:

tak navrhni misto srazu na tu sarku :wink:
cas 13-14 .. cca ± … :wink:

mno suchdol mam taky nevybranej… tak muzeme i tam.. chce to se uz le rozhodnout…
tak v pul druhe na dejvicke?

to zní rozumně, akorát už jsem začal luštit něco v Šárce :slight_smile: Ale nevadí, 13:30 na Dejvické a domluvíme se. Napíšete vlčici-pavlíně?

vlcici jsem napsal. v suchrole mam ryana, cernou skrinku(odlovena) a ted tam lustim nejakou multimystery pres Street wiev

tak v lusteni jsem skoncil, nemam skoro nic :smiley: ale co uz .. treba se to podari najit na miste, jinak ehm, sraz bude u vylezu z metra smer busy na suchdol… v tech pul druhe… tak zatim…