Zkušenosti s koupí GPS přes WARPDESIGN

Nazdárek lidičky,
Chtěl bych se zeptat zda-li máte někdo zkušenosti s koupí GPS přes obchod na který odkazuje první reklama(Warpdesign)?

Ano, mam…
Nejdrive majlova komunikace, pak telefonicka konzultace.. Nakonec objednavka … A Vista HCx je jiz delsi cas doma, funguje, vse ok. A cena vice nez slusna.

Já mám s touto firmou čerstvé zkušenosti, když jsem si objednal folii na Oregona :smiley: :smiley:
Ze strany prodávajícího naprosto suprová komunikace jak emailem, tak po telefonu. Jen teda česká pošta a můj pán domácí to tak totálně podělali, že se balíček musel posílat nadvakrát, protože poprvé se vrátil jako nedoručený. Mohlo se tak stát i napodruhé, kdyby právě pan Stehlík kolem toho neměl tak skvělou péči jakou měl a všechen ten kolotoč neobvolával. No příběh to je dlouhý co se vlastně dělo, ale nakonec po jednom(!!) týdnu se české poště napodruhé podařilo balíček dostat tam, kam má.
Takže využiju i této příležitosti a chtěl bych se omluvit za zbytečné komlikace, kterým jsem mohl předejít a chci poděkovat za úžasnou podporu během prodeje, ze strany této firmy.
a je to i naposled, co si něco nechávám posílat českou poštou, naprostá ignorace a nevědomost a v poslední řadě mě nařkli, že sem je tam všechny na poště slovně napadl, což není pravda, ale po tom všem jsem měl velké nutkání to dodatečně udělat..

Mohu jen doporučit. Kupoval jsem od nich svůj Garmin vista Hcx. Komunikace perfektní, dokonce mi byl nabídnut osobní dovoz, jelikož bydlím nedaleko sídla firmy.

Já spokojenost. Dobrá odezva, vícekrát jsem se po koupi obrátil na WARPDESIGN ohledně map a pod. a vždy poradil. Jestli je firma dobrá to ale poznáš, až něco reklamuješ …

Naprostá spokojenost s nákupem, dodání bylo opravdu rychlé a ještě si dovolím vyzvednout nízké ceny za příslušenství. Kupoval jsem u nich už dva Oregony s příslušenstvím a další GPS bych určitě koupil u nich.
Reklamovat jsem zatím nic nepotřeboval.

Mohu jen doporucit - prokonzultovali to se mnou (coz pro ne muselo byt o nervy :slight_smile: ), dobre poradili, vse vysvetlili a dodali obratem a jeste k tomu za super cenu. Proste by mohli lecktere firme jit vzorem …

Kupoval jsem přes ně Oregon 300 a vše OK. Komunikace, rychlá dodávka, a dobrá cena. Zatím bez reklamace. Mohu jen doporučit.

Zkušenost mám sice jen jednu, ale zato velice dobrou. Po úvodním mailu mi zavolal a pomohl s výběrem, pak mi nabídl slušnou slevu s tím, že GPS pošle až příští týden…no a včera mi volal, že GPS odešla…a dnes si s ní už hraju.

Já také velmi pozitivní zkušenost, můžu doporučit.

Před dvěma týdny jsem u něj kupoval už čtvrtou GPS a budu-li potřebovat pro někoho další, bude Warps první, kam se obrátím. Funguje rychle a spolehlivě :wink:

Mam taky dobre zkusenosti krom toho, ze jsem od nich kdysi koupil Colorado, tak ve chvili kdy se na netu Garmin objevil chybny FW, tak jsem dostal SMS varovani at jej neinstaluji.

Zkušenosti máme a jen pozitivní. Kupovali jsme tam našeho Oregona 300, táta a známí GARMIN GPSMAP 60CSx. Vřele doporučuji.

Tato firma má nedostupné stránky, nevíte, prodává ještě navigace?

Vzhledem ke stáří vlákna bych se ani nedivil kdyby jednoduše už nefungovala...

Web je momentálně v údržbě, ale kontakt tam je - nadpis vlákna je blbě, chybí tam "s".

Kontakt je: Warpsdesign

Web je momentálně v údržbě, ale kontakt tam je - nadpis vlákna je blbě, chybí tam "s".

Kontakt je: Warpsdesign

Jo to vím, ale nevím jestli už třeba není v údržbě rok, ale i tak dík 

Jo to vím, ale nevím jestli už třeba není v údržbě rok, ale i tak dík 

Však je tam telefon, tak jim zavolej, majitel by měl být kačer ....  ;)