Ty vole WAVe, co je tohle zase za thread ? D Všichni už dávno takový bookmark list máme, takže jestli jsi té dobroty, tak udělej nějaký výběr (www stránka, sem do fóra, na wiki, kamkoliv jinam), tam dej odkazy na jednotlivé bookmarky lidí co znáš (to bude stačit) a pak nám dej vědět kam se na to máme podívat B)
Přiznám se, že nevím jestli je to zrovna nejlepší shromáždit na nějakou stránku odkazy na bookmarky ostatních kačerů. Ideální by bylo asi opravdu mít nějaký jeden společný bookmark resp. z nich vytvářet proklikávací "žebříček" přímo na kešky. Další věc je to, co je to vlastně BEST? Každý má nějaký svůj pohled na věc a jako best označí kešku s nádhernou krabičkou nebo naopak tam kde se brodil bahnem. A každá z nich je hodně odlišná…
Víš právě proto jsem nechtěl to míchat do jedné hromádky keší. Jak říkáš je to skutečně subjektivní. Mě to hodnocení různých lidí přesto zajímá. Ale sám pro sebe si to asi postupně dám do speciální databáze odkud budu čerpat. Rozhodně jsem toho dalek to někomu nutit.
Mě se tenhle sobikuv nápad líbí…
Udělat nějakou stránku, do které by si kdokoliv mohl "přihlásit" svoji kešku a ta by se proklikávacím mechanismem posouvala výše či níže. Do svojeho listingu by pak člověk hodil odkaz na to hodnocení a záleželo by už jen na hledačích zda ohodnotí, či ne… Jen by asi problém byl s hodnocením, bo nějakou kešku najde 1kačer/měsíc jinou za den… Ale kdo o tom přestane jen kecat a udělá to?
Ne, doufám, že neudělá. Podobná věc se tady řešila asi tak milionkrát a vždycky jsme to z mnoho ROZUMNÝCH důvodů zavrhli. Projdi si historii ve fóru. Jediná smysluplná činnost je objektivně ta, co právě vytváří WAV. U toho se aspoň nebudeme moct hádat. Pokud se nějaká keška vyskytne ve více těchto seznamech, tak je prakticky jistota, že stojí za návštěvu.
taky doufám, jako miták, že žádný žebříček nevznikne. Byl by zcela jistě naprosto neobjektivní. Bookmarky jako seznamy subj. hodnocení jednotlivými cachery je to nejlepší řešení