no tak to je mazec.kdyby mě někdo takhle osočil na netu,za ůplnej nesmysl a ještě se mě takhle snažil zlikvidovat,myslím tím živnost,tak to je ne na přesdržku a ne na žalobu.zajímavý ale je,jak se přidaj hned lidi,který vo tom celým vědí ůplný hovno a začnou hned taky prudit a řešit.Já tam ve WIDE BIKE kluky znám přes deset let,dokonce sem tam s nima chvíli dělal.Stát se může leccos,ale aby někdo sundal kotoučovou brzdu,vyměnil převody a ráfky a kolo pak předal jako opravené,tak to je nesmysl jak prase!!!Paní Bubbu así moc hulí nebo si dala dva trifáky nebo nevím.No rozhodně kdyby to tam takhle fungovalo nepropaguje kram třeba Jan Kopka a články ve Velu.Navíc to je opravna kde dlouhodobě opravovali věci na který jinak v Liberci nikdo neměl.Např.HeadShock,speciální sjezdové vidlice atd.Ať si to každej přebere sam.Ale vidim,že my češi sme stejně národ debilů.A konec.Servus HUBERTB)
a jaký máš nick na gc.com?
proč jako
Jasně jsem už dříve psal, že tohle téma s přiblblejma dohadama sem nepatří! A nebudu to psát do každýho vlákna o kolech z liberce. Zámek a ban.