Zlodeji coinu ???

Po ukradeni meho prazskeho coinu z letistni kesky OKXDM jsem ho poslal na TB hrbitov - The Travel Bug Graveyard…alespon si posmrtne pocestuje:)

Nicmene dneska mi prisel velmi podivny email:

"Hello maty,

I noticed you dropped you geocoin into the ocean, The Travel Bug Graveyard. We can resurrect it for you. We have been remaking lost stolen and MIA coins for folks who have lost them. We then place them into new caches so they can travel once again. There is NO cost to you. We do this as a gift to everyone for all the enjoyment we have gotten from this activity. If you are interested in having replace your lost coin, we would need the tracking number so we can remake your coin. It takes about 4 weeks or so to get it back into a cache. Mountain Lovers
"

Co si o tom myslite ? Zlodeji coinu ? Sberatele ikonek ? Paranoia ?

Asi sberatele ikonek, co jineho. ..

pozri sa im do profilu na trackables.

co tim myslis ? profil

Třeba to, že čínský geocoin si zaregistrovali, i když je nenašli

To ti jako vyrobí nějakou minci s číslem tvého geocoinu?

Chápu to dobře?

Tady asi znovu dali do oběhu německý geocoin, který byl ztracen.

To by asi nebylo špatný a poděkování za to možností grábnutí (ikonkou) by byla téměř samozřejmost.

Z toho hřbitova se totiž někteří vracejí zpět …myslel jsem u TB, že po čase majitel prostě přivěsí ke stejné věci copy tag a znovu ho z toho hřbitova vyjme a pošle zase do světa, ale jak koukám možná to bude jinak.

Víte někdo víc?

Ja vim jen tolik, ze jsem copy tag privesil k uplne jine veci a poslal zase do sveta :]. Neni problem zmenit nazev TB, cely popis, fotky… takze identicke zustava jen tracking number a historie (logy) … tedy i tahle moznost tu je … :]