Zloději kol v Liberci

Pro bubbu a ostatní chytráky:

Pro již uzavřené téma na které již není možné reagovat, jsem založil nové pod stejným názvem, to pro vysvětlenou. Nyní k věci: Firma WIDE BIKE v Liberci resp. její majitel je seriózní, pracovitý, poctivý mnohaletý živnostník, kterého v Liberci z kolařů nezná jen málokdo.
Neuveřitelné lži a vzápění lynčování všech chytráků z www světa je úsměvné…NIKDO z reagujících o tom nic neví ale je chytrý rádce.

Není pravda celého sporu náhododou někde úplně jinde?

Ono je to vlastně jedno, čemu na tomto fóru chceme každý věřit…¨B)

Pro WIDE BIKE:

Hoď to za hlavu.

No je pravda, ze pana majitele osobne neznam (a zcela uprimne jsem tomu rad). Sam posud co pusobi seriozneji, zda jasne popsany pripad, nebo obhajoba stylem "nic o tom nevite a jste jen chytraci z fora". Rozhodne nemam pocit, ze si pravdu vybojujes tim, ze budes jine urazet. A co se tyce rad od chytraku? No vlakno jsem cetl a rady, ktere se tam vyskytovaly mi prisly smysluplne a vhodne pro vsechny situace podobne teto. A mimochodem, po tomhle tvem prispevku, mily Honzo, jsem rad, ze jsem byl mezi temi "chytraky z fora"…

Jděte s tím někam! Tohle handrkování, kdy ani jedna strana nedokáže své tvrzení ničím doložit, je k ničemu a nemá tady co dělat. A nechápu, proč se reklamace opravy kola řeší ve fóru o geocachingu.
Zámek.

Pro sadmanwholikesblues: nechtěl jsem zrovna tebe urazit, myslel jsem tím obecně každého kdo o tom píše, reaguje, soudí a vůbec nic o tom neví. Jsem 40ti letý MTB biker z Liberce a vím,že pod Ještědem lepší servis kol /ne prodej/ není.
Pro pepa.z.pocernic: Máš pravdu, nemá to rady co dělat, ale zde zaregistrovaná bubbu tady vykydala dost špíny a lží tak jsem musel reagovat.

Už dost o tom.
HOWG.

Takže ban. Přestože má autor vlákna možnost pracovat s jeho zámkem, neznamená to, že má právo nerespektovat rozhodnutí admina nebo moderátora o zamčení.