žluté jaro na kolejích Jížní Moravy - zpáteční jízdné za 5 Kč do 4.6.

Dceřinná společnost Student Agency vypravila 24.5 - 4.6.2010 na trať Skalice nad Svitavou - Brno- Sakvice a zpět žluté vlaky Siemens Desiro Classic. Touto akcí - zpáteční jízdné za 5 Kč placené ve vlaku - chce poukázat na ignoraci soukromých společností při veřejných zakázkách. Dnes jsem se projel a musím říct, že jsme konečně na pár dní dostali pravý evropský standard. Padly 4 kešky i s koloběžkou - přeprava bez příplatku ( i kočárek a kolo) :wink:

Více o žlutých vlacích: www.regiojet.cz

Zítra jsou vypravovány vlaky z Brna do Bořetic u Hodonína, je den vinných sklípků.

Díky za info :slight_smile:
Možná využiju..

Jančura za bůra, vážně to nebyla fáma. Díky, nebýt této zmínky, lovím jen obyčejně po Brně. Takhle jsem měl vážně zážitek, byl to pohled, když taková mašina přijede na lokálkové nádraží, kde nemají ani záchody;)

U nás ani těch 5kč nevybírali, heč! :stuck_out_tongue:

PLAJ family - ale u nas jezdi vcas a da se sednout :stuck_out_tongue:

Jinak k dokresleni tematu, vjezd do Boretic od Kobyli:

Vzhledem k tomu, že všichni obyvatelé Brna a okolí dostali podrobný leták do schránky, tak se docela divím že o tom někdo neví.

Tak díky za zmínku. K nám leták nedošel, takže nebýt fóra na geocaching.cz, tak jsem dnes do Hrušovan u Brna nejeli. Dcera měla zážitek z jízdy vlakem, já dva odlovy v Hrušovanech. Bylo to super.

Pěkná, díky vlčím mákům hezky letní. Škoda, že není vidět rychlostník;) Na koridoru místy i přes stovku, určitě pojedu ještě do Skalice, tak jsem zvědav, jestli tam někde nevytáhne i maximálku 120 km/h.