Prosím vyjádřete se ve věci obnovy mojí keše [cache]GC1C85Q[/cache]
Keš byla podruhé ukradena, protože po úpravě okolí hřbitova je místo víc na ráně a přestalo být mudloodolné.
Keš jsem přesunul na nové místo a chtěl bych ji trochu změnit, protože tradička mě trochu omrzela. Nová krabička je "několik" metrů daleko od původního místa a moje představa je zhruba taková, že by to nově měla být taková menší multi (offset cache) - úvodní souřadnice, azimut a vzdálenost. Není to daleko a obě místa by přímo souvisela s objektem zájmu.
Mám dělat nový listing a původní archivovat, nebo jen změnit typ cache (přes reviewera) a listing upravit?
Díky předem za názory! (Prosím pište jen k věci ;-))
Díky za první rychlé názory, odpovídají tomu, co jsem si myslel, tudíž keš byla archivována a založen nový listing. Téma nezamykám, rád si poslechnu další názory
Je naprosto normalni zmenit tradicku na multinu. Nicmene zmena by asi nemela byt zasadni. Tudiz je-li to jen kosmeticka zmena, kdy je keska tak do 50 metru a na puvodnich souradnicich jen zjistit nebo vypocitas finalku, pak zmena tradicka-multi neni tak zasadni a neni to nic neobvykleho. Zmeni-li se ale tak, ze je nekolik stagi a na kazdem je nejake zjistovani a vypocet a kes je uz hodne vzdalena puvodnimu mistu, tak pak je uz lepsi nova kes.
Osobne zastavam nazor ze kazda vetsi zmena (coz zmena typu urcite je) by mela byt zalozenim nove kese. Ale je to taky hodne ovlivnene tim, ze mam vylovene svoje okoli, takze kazda takova resuscitace by byla zaroven vitanou novou kesi k odlovu
ad. Niximor: bráno tímto pohledem, se při zakázání dodatečné logovací podmínky měly všechny takové mysterky zaarchivovat a pokud si owner přeje pokračovat dál s podmínkou dobrovolnou, má publikovat nový listing jako tradičku/mysterku.
já nevím - nelze obecně říct. na jednu stranu mi to zpětně dělá bordel ve statistikách, když jsem onehdy odlovil mysterku a teď je to najednou něco jinýho, nadruhou stranu, jít lovit znova tutéž keš jen s jiným typem jen aby mi nesvítila v mapě je taky pitomost.
vynucená změna na triviální multi s finálkou 50m od původního místa by se bez nového waypointu obešla… ale, jak říkám, když se na tohle zeptáš 10 kačerů, nikdy se jich víc jak 7 neshodne.
Tak tak, nikdy nenajdes spolehlivou odpoved a nedam ti ji ani ja. Ale je pravdou, ze pokud se jedna o zmenu trivialni - poue posun finalky o 50/100 metru vedle kvuli exponovanosti mista, ci kvuli castym kradezim, tak potom udelat zmenu a jet dal. Pokud je ta zmena radikalnejsi, tak radeji archive a udelatlisting novy.
Ale kde je hranice rozdilu se taky nikdy neshodneme.