Změna emailu na gc.com

Chtěl jsem si změnit email v profilu na gc.com, aby mi notifikace, PQ a vůbec všechno chodily jinam než na můj současný email.
Změnu jsem provedl, v mejlu potvrdil, že chci změnit email, všechno bylo OK. Jenže skutečnost je taková, že teď mi vše chodí na oba mejly zároveň, i když na gc.com o mém původním emailu není nikde ani zmínka.

Máte s tím někdo zkušenost Někde jsem udělal krpu? Dá se to nějak změnit?

Nemáš-li nastavený autoforward z jednoho mail accountu na druhý, pak mě ještě napadá, že bys mohl zapomenout na nastavení v PQ. V nastavení jednotlivých PQ je dole zaškrtávávátko, kam mají chodit - zda na mail v profilu, nebo na jiný mail definovaný v příslušné PQ.

U mně změna proběhla bez jakýchkoliv potíží, napsal novou adresu, zadal heslo, provedl potvrzení a bylo to hotovo, zcela bez problému (nejsem si jenom jistý jestli jsem PQ zakládal až po změně adresy).

Forward nemám a PQ jsem kontroloval, nehledě k tomu, že mi tak chodí i zprávy z watchlistu nebo když mě někdo kontaktuje přes profil.

Tak to vypadá na nějakou anomálii.
Jedno z řešení samozřejmě je nechat mazat příchozí zprávy s předmětem obsahující [GEO] a [LOG], ale to není systémové řešení.

Zkus napsat na groundspeak, tam by ti mohli pomoci.

Je zvláštní, že když si dám v PQ poslat "MyFinds", tak ty přijdou na standardní email.. u ostatních PQ si mohu nechat nastavit alternativní email a tohle je docela nešikovný. Chtělo by to nějak upravit :slight_smile: