Změna kódu keše

Ahoj, právě zakládám svou první keš, už pro ni mám vyplněný listing a keš dostala svůj unikátní kód ve tvaru GCXXXXX. Rád bych do ní umístil pamětní kartičky pro první nálezce s názvem keše a právě tímto kódem, tak se chci zeptat, jestli se potom, co projde rukama rewieverovi, kód ještě změní, nebo jestli už zůstane stejný i v případě, že keš nebude schválena atp.

[quote] miira: Ahoj, právě zakládám svou první keš, už pro ni mám vyplněný listing a keš dostala svůj unikátní kód ve tvaru GCXXXXX. Rád bych do ní umístil pamětní kartičky pro první nálezce s názvem keše a právě tímto kódem, tak se chci zeptat, jestli se potom, co projde rukama rewieverovi, kód ještě změní, nebo jestli už zůstane stejný i v případě, že keš nebude schválena atp.

[/quote]

Ahoj, od okamziku, kdy poprve potvrdis platnost udaju pripravovaneho listingu, je uz kod platny pro tento listing cache NEMENNY, a to navzdy, ani reviewer ho nijak nemuze zmenit, to bys musel jedine zalozit listing dalsi. Cili bud bez obav, kod GCxxx cache zustane naporad. Jinak doufam, ze kdyz jsi potvrzoval listing, tak v pripade, ze cache jeste nemas v terenu polozenou a neni tedy urcena k publikaci, ze jsi odskrtl zaskrtavatko Yes, the listing is active. Prave toto zaskrtavatko urcuje, zda cache pujde ke kontrole reviewerum ci nikoliv, cili zaskrtnout vzdy az kdyz je listing dokoncen (pri editaci listingu) a cache v terenu polozena... 

Policko "Yes, the listing is active" je stale nezaskrtnute a ceka az ulozim krabici, coz snad bude behem zitrka [:)]

Jen mam trochu problem s tim potvrzovanim platnosti udaju. Pokud si dobre pamatuju, tak jsem nikde nic nepotvrzoval, jenom jsem ten listing vyplnil a zadal souradnice. Prehlidnul jsem nekde neco?

Srozumitelne popsano je zde http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/AR.asp?ARI=113220 na navigovat.cz :) Koukni tam a pul je hotovo.

Aha, asi jsem se spatne vyjadril. Potvrzovanim listingu jsem myslel prave vyplneni toho formulare a klepnuti na cudl Report new listing, pripadne pri dalsi editaci listingu na cudl Edit listing [:)]

Tak v tom případě je všechno v naprostém pořádku :slight_smile: Díky.