Jelikož se chystáme vyrobit si samolepky a současné logo je v menších rozlišeních nečitelné, přistoupili jsme k jeho změně, především podstatnému zjednodušení. Zachován zůstává středověký styl, který má dále reprezentovat naše královské město. Tak snad se bude líbit [;)]
Pěkné, ale nějak mi uniká proč pořád všichni volí tu barvenou kombinaci žlutá-zelená-modrá-oranžová ? [:P][;)] Vždyť je to jak v Opičárně - všechno stejné… [:P]
[quote]
mitak: Pěkné, ale nějak mi uniká proč pořád všichni volí
tu barvenou kombinaci žlutá-zelená-modrá-oranžová ? [:P][;)] Vždyť je
to jak v Opičárně - všechno stejné... [:P]
[/quote]
[:D] hehe, to máš pravdu... Nikdy dřív jsem si logo nevytvářel (nebylo proč), až teď ve spojitosti s GC a proto v těchto geobarvách. Možná je na tom většina podobně, co já vím [;)] Fotku si tam radši dávat nebudu [:)]
Možná by stálo za to založit vlákno, kde by jednotliví kačeři popsali, co je vedlo k vytvoření loga a co má znázorňovat.
Pokud jsi mluvil o reprezentaci mesta, proc nepouzit treba barvy jeho znaku a vlajky?
A dovolim si malou poznamku - nejsem typograf, ale mezi c a h v CH(oze) mi ta mezera pripada nejaka nepomerne velka... pri ciste laickem pohledu to me osobne trochu tahne za oci. Jeste nekoho? :)
Barvy znaku města jsem nepoužil proto, že pak by logo s GC nemělo už nic společeného (kromě nicku):
vzhled pergamenu + písmo = středověk = město
nick + barvy = GC
takhle je to, myslím, vyvážené
Ani já nejsem typograf či grafik, nicméně tu mezeru jsem viděl též. Obě jména jsou vytvořeny jako Ch+oze a D+ebora, čili to C+h je tak už v písmu. Ale klidně to změním [:)]
No, a je nutné aby to mělo něco společného s GC? Já mám zájmů už o pradávna více a tak vznikl někdy v r.1996 avatar, který od té doby používám. Po čase mi přišlo líto zavedené "logo" měnit kvůli tomu, že jsem se začal zabývat dalšími zájmy. A protože se nepovažuji za geošílence a geo-vstupenku do Bohnic jsem si dosud nevyzvedl (cache Diagnosis mam sice vyluštěnu, ale nedokážu se odhodlat ji odlovit [;)]), rozhodl jsem se své základní a razítkové (TM) logo neměnit ani pro GC [:D]
Nutné to určitě není, ale jak jsem napsal nahoře "nikdy dřív jsem si logo nevytvářel (nebylo proč), až teď ve spojitosti s GC a proto v těchto geobarvách".
Jinak, pokud bych už nějakě měl, s největší pravděpodobností bych ho neměnil.