Nevíte, proč se někdy (většinou) při změně-opravě logu objeví "this log was edited¨… a jindy se změna uloží bez poznámky o editaci? Díky
PS:Původně jsem si myslel, že záleží na velkosti opravy (např. když opravím jedno písmenko jako překlep, tak to projde bez poznámky), ale jak jsem si právě prakticky ověřil, tak tím to nebude…
V den zapsani logu ho muzes editovat jak te napadne, pocita se asi s opravovanim preklepu ap. Kdyz to editujes pozdeji (aktualni datum uz je jine nez datum logu), pridava se poznamka o editaci. Alespon takhle to fungovalo. Posledni dobou se mi zda, ze ta doba, po kterou muzes editovat nenapadne, se zkratila… Take je treba pocitat s tim, ze aktualni cas se pocita podle serveru groundspeaku, tedy ne nas stredoevropsky.
No dyt rikam, tak to fungovalo (cas minuly). Vim ze jsem kdysi editoval logy po par hodinach a proslo to. A taky rikam, ze uz to v posledni dobe je jinak… no fajn. Nebylo by spatne zjistit, jak dlouha ta doba presne je, ale nenapada me prilis, jak to udelat. Mozna primym dotazem na groundspeaku. :]
Mně osobně poznámka “edited” nevadí. Překlepy má geocacher odstranit ihned a pozdější změny už mohou být obsahové a proto se hodí na editaci po více jak 20min upozornit.
Španýho nic, jen to ošklivě vypadá, zvlášť když napíšu jednořádkový note-log “in: TB XY” a pomyslím, že kvůloi jednomu nezdárnému písmenku pod tím bude dvakrát rozsáhlejší hláška “edited”…
Jinak ve svém běžném logu (řekněme tak rozsáhlejší odstavec) nasekám v průměru tak 3-5 překlepů. Edit za tepla tak využívám skoro pokaždé.
Delete & repete by u akce, zahrnující TB, stejně nebylo použitelné a i v ostatních případech by to nebylo moc ohleduplné vůči lidem, kteří mají danou cache na watchlistu (dostali by v podstatě stejný log 2x).
Nejak nechapu co je na tom zvlastniho 12:31 PM je ve 24h 12:31, casy se ukladaji podle casu serveru tedy v Pacific Time a je tam 9 hodin casovy posun. V cem je problem ?
Ale ty mi taky zkazíž každou radost já se tak těšil na delší den :o).
Problém je akorát v tom že AM a PM se normálně používá u 12h času abys rozlišil dopoledne a odpoledne. U 24h je tento údaj zbytečný.
On je spis problem, ze to neni od nuly ale od jedne :-), aspon na mych hodinkach to tak funguje. pul jedne odpoledne zobrazuji jako 12:30 PM a pul jedne v noci jako 12:30 AM