Zmena meritka zobrazeni u vlastnich POI

Zdravim,

chtěl jsem se zeptat jestli je nějak možné v 60 zvětšit měřítko kdy se mi zobrazují vlastní POI, ale aby zároveň zůstalo nezměněné u bodu z mapy.
Chci aby keše vylezly uz třeba při měřítku 800m všechny keše apod., ale ne všechny hospody, pošty apod.
Vím, že když si vytvořím vlastní transparentní mapu, že tam jde nastavit úroveň zoomu při níž se mají body objevit, ale tvorba mapy mi sežere příliš času na rozdíl od generování POI.

Díky

Bohužel měřítko zobrazování bodů mapy a bodů nahraných přes POI loader je pouze jedno, takže se rozdílné nastavit nedá.

Vypadalo to tak, ale co kdyby. Diky

Preklad mapy, instalace do mapsource, vlastne i to nahrani map do GPSky lze preci automatizovat pres davky, ne? Me teda nejvice casu zabere nahravani map do me stare GPSky, mapu mam vyrobenou do minuty.

hele, mozna zcela zcestna myslenka (nemam takovou GPS, do ktere by se nahravaly custopPOI…), ale nejde nekde v nastaveni GPS rict, od jakeho priblizeni ma ty POI kreslit? tedy ze by to nebyla vlastnost tech dat, ale vlastnost pristroje?

aha, spatne ctu, uz mlcim!

u colorada mi to jde. ostatní gpsky to neumoznuji.

Konecne zase jeden argument pro Colorado :smiley: :wink:

fiha.. kde se to da nastavit u koloráda? nejako jsem to hledal … no, ne zrovna uspesne .)

nastaveni>mapa>leve tlacitko volby>rozsirene>uroven lupy

tam je pak nastaveni pro "mapove body" a "uzivatelske trasove body" - prvni se tyka mapovych POI, druhe vlastnich POI + gpxovych kesi + klasickych waypointu

dekuji .. sikovne schovane… a vysledek skvely a uzasny .)

nz :wink: mne prijde, ze v coloradu je schovane uplne vsechno :smiley: a zrovna tohle je jedna z lepsich veci, co to umi :slight_smile: