Změna na GC.com

Pred asi pul hodkou jsem se nemohl dostat na gc.com. Ted jsem se tam mrknul do uprav profilu a nepoznal jsem to. To jsou veci. :o

Ano, mohu potvrdit, i já mám stejný "problem", navíc mi nejde logovat :frowning:

My si zase vsimli, ze se zmenilo razeni nasich nalezu… ted se v ramci jednoho dne ukazuji ve stejnem poradi v jakem byly zalogovany.

Vic jsme si nestacili vsimnout, nebot to zase nefunguje. :wink: Zjevne delaji sve tradicni pokusy na lidech.

Mají tam teď nějaký výpadek stránek. Asi něco dělají.

já zase nedostanu vůbec gc.com, hlásí že se na nich pracuje:(

Ahojky.
Stránky GC.com jsou dočasně mimo provoz z důvodu údržby.

Jo jo taky zase mrtve. Jsem zvedav jestli se uz jedna o zmeny co zustanou nebo jestli bude jako jiz nekolikrat zarazena zpatecka.

Jinak je pěkně rozházený listing na keškách dělaných v html. Snad to vrátí zpět.

Kdyz to jeste bezelo, tak jsem si vsiml nove moznosti pridat si v profilu typ pouzivane GPS a jeji hodnoceni.

Plať a mlč :wink:

Ja jsem dokonce stihl i ten typ nastavit. Pak tam bylo hodnoceni, tak jsem GPSku ohvezdickoval. A ono ze musim i pridat komentar. Tak jsem jej pridal a ono ze ne, ze musim pridat komentar.

Jak rikam, pokus na lidech! Zkusili to tam dat (prvni vypadek), pak to chvili bezelo a zjistili, ze hromada veci nefunguje jak ma… a ted to bud opravuji, nebo davaji zpet starou verzi. :smiley:

Tak to jsme dopadli uplne stejne. Tez jsem si ji nastavil, a pri hodnoceni me to odmitalo pustit dal.

jj ja jsem skoncil stejne

Dopadnul jsem podobne,vubec se na GC.com nedostanu:(

:o To jsme zavisli, co :smiley:

Ale nejake papirove cteni to poresi a nebo nejaky dobry filmecek… A nebo jit spat.

… a jakB)

pevne doufam, ze uz to nezapnou :smiley:

Mozna nejdou ani satelity, to jsem nezkousel. Jdu se psem na mraz a pak do perin :smiley: Notofikace stejne neprijde, tak nikam nepoletim :stuck_out_tongue:

Tak mně se podařilo zalogovat dnešní nálezy na poslední chvíli. Ale uploadnout aktuální statistiku už ne…

Taky jsem koukal, ze mam jinak statistiku, neni tam to ohraniceni a zahlaví radku nema formatovani ani ohraniceni a je to cele side by side…
No uvidime co fesaci vymyslej, nicmene bych si rad zalogoval:-D