Pred asi pul hodkou jsem se nemohl dostat na gc.com. Ted jsem se tam mrknul do uprav profilu a nepoznal jsem to. To jsou veci. :o
Ano, mohu potvrdit, i já mám stejný "problem", navíc mi nejde logovat ![]()
My si zase vsimli, ze se zmenilo razeni nasich nalezu… ted se v ramci jednoho dne ukazuji ve stejnem poradi v jakem byly zalogovany.
Vic jsme si nestacili vsimnout, nebot to zase nefunguje.
Zjevne delaji sve tradicni pokusy na lidech.
Mají tam teď nějaký výpadek stránek. Asi něco dělají.
já zase nedostanu vůbec gc.com, hlásí že se na nich pracuje:(
Ahojky.
Stránky GC.com jsou dočasně mimo provoz z důvodu údržby.
Jo jo taky zase mrtve. Jsem zvedav jestli se uz jedna o zmeny co zustanou nebo jestli bude jako jiz nekolikrat zarazena zpatecka.
Jinak je pěkně rozházený listing na keškách dělaných v html. Snad to vrátí zpět.
Kdyz to jeste bezelo, tak jsem si vsiml nove moznosti pridat si v profilu typ pouzivane GPS a jeji hodnoceni.
Plať a mlč ![]()
Ja jsem dokonce stihl i ten typ nastavit. Pak tam bylo hodnoceni, tak jsem GPSku ohvezdickoval. A ono ze musim i pridat komentar. Tak jsem jej pridal a ono ze ne, ze musim pridat komentar.
Jak rikam, pokus na lidech! Zkusili to tam dat (prvni vypadek), pak to chvili bezelo a zjistili, ze hromada veci nefunguje jak ma… a ted to bud opravuji, nebo davaji zpet starou verzi. ![]()
Tak to jsme dopadli uplne stejne. Tez jsem si ji nastavil, a pri hodnoceni me to odmitalo pustit dal.
jj ja jsem skoncil stejne
Dopadnul jsem podobne,vubec se na GC.com nedostanu:(
:o To jsme zavisli, co ![]()
Ale nejake papirove cteni to poresi a nebo nejaky dobry filmecek… A nebo jit spat.
… a jakB)
pevne doufam, ze uz to nezapnou ![]()
Mozna nejdou ani satelity, to jsem nezkousel. Jdu se psem na mraz a pak do perin
Notofikace stejne neprijde, tak nikam nepoletim ![]()
Tak mně se podařilo zalogovat dnešní nálezy na poslední chvíli. Ale uploadnout aktuální statistiku už ne…
Taky jsem koukal, ze mam jinak statistiku, neni tam to ohraniceni a zahlaví radku nema formatovani ani ohraniceni a je to cele side by side…
No uvidime co fesaci vymyslej, nicmene bych si rad zalogoval:-D