Změna nickname na geocaching.com

Ahoj, chci se zeptat, jak se dá změnit nick na geocaching.com..nějak na to nemůžu přijít:-( Díky za odpověď.-)

Musíš napsat mail přímo Grounspeaku a požádat je o změnu.

ať nezakládám nové téma, myslíte si mám šanci nějak dosáhnout toho, abych si mohl změnit nick na svůj standardní, když ten používá nějaký jouda z USA, který se zaregistroval v dubnu 06, odlovil v tom týdnu dvě cache a od té doby se nepřihlásil??

Asi ne, co? :frowning:

Bohužel, myslím, že to moc šanci na úspěch nemá, nicméně napsat jim můžeš :slight_smile:

A co kdybys ten jouda byl ty a po třech letech nečinnosti se rozhodl pokračovat v lovení a ejhle - on by ti někdo bez upozornění ukradl nick… Asi bys nebyl šťastný, co ?

PaTTrick: nee, to ani na GS psát nemusíš :). Spíše zkus napsat tomu "joudovi" (no fuj, takhle nazývat geokolegu), zda by ti svůj nick neuvolnil (tj. nepožádal GS o jeho změnu na nějaký volný). Až pak bys měl ty možnost. Obecně ale bude jednodušší k tebou vybranému nicku přidat nějaký appendix, typicky se přidává ročník narození. čili v tvém případě např. joíuda77, pokud jsi ročník 1977 a daný nick je opravdu jouda :slight_smile:

OK díky všem.. zkusil jsem mu napsat, ale moc tomu nevěřím…

Jedná se o nick PaTTrick (překvapivé :wink: ).. současný majitel
založen 14.5.2006
první a jediný log 14.5.2006
naposledy na GC.com 15.6.2006

Šanci bohužel nemáš. Já chtěla nick "Nellas", bohužel si ho zaregistroval někdo, kdo ho vzápětí smazal. Psala jsem maila přímo groundspeaku, kde mi napsali, že je nemožné to smáznout a jak to bylo jednou zabrané, tak i když to bylo disablované, stejně to zabrané zůstane.

Technicky je podle mne možné některé věci řešit. Email na obecnou adresu Groundspeaku je ale většinou neúspěšný.

Ach jo, psalo se tady o tom nedávno a je to i v dalších vláknech. Co takhle zkusit vyhledávání?:@

Je to tak zásadní problém lovit pod nějakým jiným podobným nickem?

Tema vyčerpaný, a jak píše Sobík několikrát už probíraný. Je zde i text v AJ co by se měl poslat. Zamykám