Byl jsem jistou dobu single, nyní tomu již delší čas není a navíc se nám rodina rozroste takže uvažuju asi místo mého personáního nicku změnu na teamový nick rodiny.
Otázkou jaké dopady to má na logy které jem již provedl a zda je to vůbec korektní a možné.
Na GC.com jsem koukal a možnost změny nicku tam je, tady asi předpokládám taky.
Nálezů nemám tolik aby to myslím si nějak zásadně vadilo?
Realizoval to někdo z vás už někdy? Navíc to řeším jelikož si chci nechat vypálit CWG tak aby to bylo vůči rodině fér a všude nefiguroval jenom já.
Od poslední změny na serveru není nutné žádat o změnu přímo Zeměmluv, ale stačí jít na http://www.geocaching.com/account/ChangeUserName.aspx a změnit si ho sám.
Každopádně mám pocit, že změnu pomocí formuláře můžeš udělat jen jednou, poté už je nutné speciálně žádat.
Což je při dnešní fičuru pro změnu nicku přímo na gc.com editací profilu rada lehce k ničemu…
Vadit to určitě nebude, já nick měnil kolem 130 found it a owneři to zkousli všichni neozval se nikdo …
edit: saakryš, zase pozdě
No, pokud změní nick Karel na nick Vlastislav (to je příklad), tak to vliv samozřejmě má, protože se jeho nick nebude vyskytovat v papírovém logbooku, který je samozřejmě rozhodující a může se stát, že mu owner log při kontrole smaže. Takže by měl asi ownery s touto změnou seznámit, což při tom počtu naštěstí nebude problém.
Ono to bude tím, že když měníš nick přes GS, tak se přepíše jen databáze a žádná notifikace na ownera nechodí, takže se to vlastně vůbec nedozví…
… při přelogování přes write note notifikace chodí a owneři s tím mohou mít duševní problém.