změna předmětu na TB

ahoj,

Vrátil se mi trackovací přívěsek bez autíčka.

http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2707807

Takže bych chtěl vědět,jestli je možné připevnit k TB jiný předmět a vypustit ho do světa pod jiným názvem,ale vlastně stejným trackovacím číslem.Ale udělat to tak,aby se km počítaly od začátku,jako od úplně nově vypuštěného TB.Případně postup jak toho docílit,kde,co a jak odklikat.Díky za odpovědi.

Ne, to tuším nejde. Vynulovat počítadlo nejde (nebo o tom aspon nevím). Ale můžeš připojit znovu to autíčko a nechat ho pokračovat v misi…

hm,tak to je blbý,to mi nezbyde nic jinýho než dál obíhat hračkářství a shánět stejný autíčko.Zatím se další Scion nedaří koupit.A dávat nekřestanský poštovný(od 100kč nahoru) v e-shopech nebo na e-bay se mi nechce.Cena scionu byla 35kč.
Každopádně díky za odpověď.

No, asi patříš k těm ,šťastnějším", kterému se vrátil alespoň ten přívěšek.
Navlíkni náhradní vůz (jak píše sobík) a cesta pokračuje.

Šťastnou cestu :slight_smile:

Edit: aha sem byl pomalej :wink:

Myslím že ten vávrat je Tvoej malá výhra.

Samozřejmě zavěsit tam můžeš cokoliv. Myslím si že historie má svojí cenu a proto bych ho nechal putovat dále.

Do nějakého velkého klikání pro obnovení původního stavu bych se asi nepouštěl, mohlo by dojít ke smazání logů což si myslím že by bylo vůči nálezcům nefér.

Samozrejme muzes pripojit cokoliv jineho, zmeni nazev a poslat do sveta. Jen ty km nevynulujes…

Díky všem za odpovědi.Ještě zkusím oběhnout další hračkářství,popř.koupím jiný autí a pustím TB zase do světa.