Zdravím, chtěl bych se poradit. Moje současná přezdívka byla týmová záležitost a jelikož se náš tým rozpadl a z přítelkyně je už Ex, tak už mě moc netěší používat složeninu našich jmen, tak se chci zeptat. Je v praxi problém změna nicku? Resp. když si nick změním, nemůže s tím mít owner keší problém, že nejsem v logbooku pod nickem, na který bych současný účet změnil?
Zvažoval jsem, že bych alespoň na profilu zmínil svůj starý nick, aby mu po rozkliknutí bylo vše jasné. Děkuju za názory. ![]()
Je to jednoduché, napiš si do profilu do notes svůj starý nick. Owneři si toho často všímají. Pokud se tě někdo zeptá, prostě ho odkaž na svůj profil.
OK, to mi asi stačí, to jsem potřeboval vědět. Děkuju za rychlou reakci.![]()
No ja jsem normalne poslal mail nebo zpravu nekam na helpdesk a v pohode mi to za par dnu zmenili.
My jsme podobný tým… a řešili jsme to. Asi bych nechala nick, zalogovala kešky znovu ka¨ždýmu zvlášť s tím, že bych napsala do profilů info… i když poupravit logy u těch našich 100+pár kešek by zatím nemusel být problém…
1000x se tady všude varuje za zakládáním mileneckých apod. profilů,že stejně jednoho dne nastane stav, kdy bude nutno vše aspon jednou půlkou přelogovat… Za sebe říkám, nejlépe takové logy mazat.
No druhá půlka geocaching provozovat nebude, takže toho bych se nebál, ale máš pravdu. Já byl taky tenkrát proti, ale jakožto nováček a trošku zaslepený blázen s tím, že po čtyřech letech už se na stavu nic měnit nebude, jsem to moc neřešil. Očividně člověk nemůže počítat v dnešní době s ničím.
Děkuju všem za komentáře.
Na druhou stranu u nás prakticky až na pár kousků, co jsem lovila s kamarádkama nebo rodičema prostě neexistuje, že by jsme u nějaké keše nebyli spolu tak nám docela přišlo zbytečné zakládat dva loginy, už jen s jakou radostí logujeme…to je vždycky dohadů kdo to teda bude muset zapsat… Pak kolikrát nejsme schopni dát dohromady jaký že to kešky jsme vlastně našli… Takže to psát dvakrát..no to potěš kecky. Ale tuhle situaci budeme řešit, až jestli nastane… což doufám, že snad ne (jednou to už vyjít musí, ne?) Spíš ale tipuju, že by jsme s tím sekli asi oba, takže by se nic nepřelogovávalo…
Držím palce:-) Taky bych někdy bral všemi deseti geopřítelkyni (zatím jsem to štěstí nikdy neměl
), ale osobně bych byl asi pro separátní vedení nicků… Co se týká té situace, nejlepší je asi opravdu nechat si to změnit a uvést to do profilu. Pak by snad neměl být problém.
Mě by nenapadlo dělat takovou blbost, že si uděláme tým po krátké době, třeba s někým, koho znám pár měsíců, ale když jsem nick před rokem zakládal, tak jsme spolu byli 3 roky, tak už jsem si tak nějak myslel, že problém tohodle rázu nebude třeba řešit. Hold jsem se přepočítal, nedá se svítit.
Děkuju Vám všem za příspěvky, změním si od září nick a dám výrazné info na profil.
Poučení pro další: Radši si každý sbírejte body na sebe, ono je to jistější, jeden nikdy neví.![]()
Nemusis nikam nic psat, menit si to muzes sam:
http://www.geocaching.com/account/ChangeUserName.aspx
Osobně vidím jako nejlepší lovit každý na sebe a případně mít pak jeden společný nick pro dobrý pocit…
Zmena nicku je to nejmensi a nejjednodussi, na to opravdu staci ta stranka, jak uvadi Satan. Muj kolega to pred case provedl (z uplne jineho duvodu) a pouze to zminil do profilu. Loguje sam a nick se mu nelibil. Horsi je jeden nick ‘roznickovavat’ na dva. ![]()
Ubuster: a nejhorsi je dologovavat travelbug, kterej clovek zacne pouzivat treba po par set kesich jako cache counter. ![]()
My jsme hlavně začli GC hrát až spolu. Dozvěděla jsem se o tom od kamarádky a zkusila to navrhnout. A když jsme se registrovali tak jsme ještě neměli ani šajn jak dlouho nám to vydrží…)
No vidíš. V našem týmu to funguje tak, že jeden se rozepíše (já) a ostatní napíšou do logu dík za keš, odloveno společně se Snøwem… Řekl bych nejlepší řešení. Ale když si někdo chce v budoucnu přidělávat práci…
Radši bych počítala s tím, že taková situace nenastane:D Člověk taky nekupuje vybavení do domácnosti s tím, že se to bude muset jednou rozdělit. A účet ke GC je ze všech možností co se musí řešit asi to nejmenší…
No my jsme spolu už cca 9let, byla jsem u prvního kroku tomuhle propadnout, ale odolávala jsem registraci o něco déle než přítel a pak jsem si prostě založila svůj účet - o týmu jsme nikdy neuvažovali. Oba uznáváme to, že si logujeme krabky u kterých jsme fyzicky byli a lovili. Většinu krabek máme stejných, ale každý má zhruba stovku takových, které nemá ten druhý. GPS máme taky každý svou, suky taky každý své (proč si dávat k svátkům a narozeninám kytku a bonboniéru že). Takže jediné co máme "rodinné" je sbírka suků. A myslím že nám to tahle naprosto vyhovuje ![]()