Muze mi nekdo poradit jestli se da na gc.com zmenit nickname?
Bohuzel to nejde, pokud si chces zmenit nick tak si vytvor novej ucet a jesi mas nejaky TB nebo svoje cache…tak si je adoptuj k tomu druhymu nicku:-)) zmenit to bohuzel nejde
Nastesti to neni pro me, ale pro zname, kteri maji asi jenom 4 kesky zatim, takze novy ucet nebude takovy problem, Diky za radu
Podle vseho nick zmenit nejde. V navrzich bylo zalozit si novy ucet, jak ale ten stary ucet smazat? Mate nekdo poneti? Takhle tady postupne bude spousta nepouzivanych uctu…
Nee, jde to, staci napsat mail na [email protected] a tam napsat, ze si chces zmenit nick z X na Y. Funguje to (z vlastnich zkusenosti) ;-).
uz se to tu resilo
No, ono se tady už řešilo snad úplně všechno ![]()
Je s podivem, že když jde o souřadnice mysterky, to přes google jsou všichni schopni najít i kolik pih na těle má Hillary Clintonová (trochu přeháním, ale ne moc). A prošátrat tohle fórum před dotazem nikoho nenapadne - nebo fórum na GC.COM :(:(![]()
Na to chodím strašne nerad, připadá mi strašně nepřehledné ![]()
napiš, pokud vládneš anglicky na [email protected], sděl jim svůj problém a oni Ti to už sami změní
to Crocky:
Nehledala jsem pres Googla, ale pres vyhledavac na techto strankach, vyhodilo mi to nekolik diskuzi, ktere jsem procetla. V nich se ovsem radilo pouze to, ze si ma dotycny zalozit novy ucet. Proc mi to nevyhodilo diskuzi, na kterou mi poslal Skleba odkaz netusim… (a to je v "predmetu" teto diskuze presne souslovi, ktere jsem zadavala). Pokud bych se nesnazila odpoved hledat v minulosti, tezko bych se ptala v diskuzi, ktera je uz rok stara a zalozila bych nove tema…
to Skleba: diky
Ano, jak už tu někteří psali, změna je možná. Nikoliv však přes nějaký formulář v profilu, ale jen anglicky psaným mailem zaslaným na [email protected] z TOHO MAILU, který je na současný GC.com účet registrován. Stačí napsat požadavek na změnu username z XXXX na YYYY a je-li YYYY volné, není problém vyhovět.
Před požadovanou změnou je tedy více než vhodné si na www.Geocaching.com/email ověřit, zda nová přezdívka není obsazena, tj. zda se po jejím zadání nevyhledá mezi stávajícími (pak by samosebou použít nešla).
A aby mě Majus neměla za lidožrouta
, tak dodávám: může to trvat i 24 hodin, oni Ti mailem odpoví, že je změněno. Já jsem jim ještě napsal, proč chci nick změnit, přišlo mi to takové slušné.
diky vsem ![]()