Změna souřadnic v záhlaví listingu

Zdravím široké kačerstvo!
Kdo je ochoten mi poradit jak změním souřadnice u již schválené a zaběhlé kešky??Jaké kroky a úpravy v listingu je třeba provést?
Díky za případné odpovědi.

Ahoj,
v log your visit klikneš na update coordinates a zadáš nové souřadnice. Jinak v listingu nemusíš doplňovat nic.

Ahoj!
Já potřebuji aby se změna těch souřadnic promítla v záhlavý listingu a toto je jen nový log ne? akorát ,že je updapte coordinates nazvaný?

Ne, změní to souřadnice v záhlaví a vygeneruje notifikaci na schvalovače, který to musí posoudit kvůli kolizím..

Děkuji všem,problém vyřešen,zas jsem o krok dál!

Doví se schvalovač posun finálky u mysterky? Viděl jsem jednu, kde z fyzických důvodů musela být finálka přesunuta o stovky metrů a nevím, jestli reviewer to má jako kolizní místo.

Předpokládám, že ti jde o souřadnice final waypointu. Pokud upravíš jen vzorec v listingu a vyjde hodnota o pár desítek, stovek metrů někde jinde, nikdo se to nedozví. Teda pokud tě někdo nenapráská nebo pokud to nebude luštit schvalovač a následně mu to nebude souhlasit s jeho databází :wink:

Zároveň ale mystery atd. keš by měla mít definovaný final waypoint (skrytý) a je slušnost ho upravit podle nového uložení právě proto, aby to viděl schvalovač. Když upravíš vzorec pro kačery, ale neupravíš skryté final wpt, nikdo se nic nedozví… Tak si to přeber…

Jasně, takže final waypoint reviewer vidí. Takže by neměl povolit nic v kolizi.

Ano, ale je řada případů, kdy autor schválně změní jen vzorec v listingu, ale final waypoint nechá původní. Díky tomu se keš může dostat do kolize, schvalovač nic nepozná a vše běží dál… než to někdo práskne.

Ahoj, chtěla jsem pomocí logu update coordinate změnit finálku mysterky, ale nevím, jak to bude ve výsledku. Přeci v tom logu neprozradím kde vlastně keška je, ne? Když z toho vyjedu a změním typ logu na owner maintenance, ať napíšu co napíšu, nedovolí mi to odeslat log. PROČ?!

Taky bych prosila autora tohoto vlákna nebo moderátora, aby opravil text v předmětu. Rve mi to mé české srdce :wink:

V tomhle případě je potřeba jenom upravit final waypoint, tam si můžeš napsat nové souřadnice a pokud vím, tak ti to systém nekontroluje.

K tomu se připojuji

Opraveno.

Hm, až na to, že jsem log update coordinate odeslala, ale nechala jsem tam ty stejné, takže podle logu je přesun 0 metrů.
To klidně smažu, není problém, ale já teď nemůžu vůbec nic. Nemůžu odeslat vůbec žádný log. Co se to děje.

Nejde žádný log. Waypoint jsem změnila. Listing upravila. Doxinu nahradila novou.
ALE NEJDE LOGOVAT.

Zkoušela jsem se i přihlásit a odhlásit, stále marné. Nemůžu logovat u vlastní keše a to jen proto, že jsem napsala log update coordinate a pak ho smazala.

Mišičko, už ti to jde? Ono je to nějaké začarované. Já už jsem si zkoušela tvoje nové souřadnice přepočítat, ale bez úspěchu. Doxima to nedsouhlasila a finálka mi ukazuje pár metrů do pole. A to to na první pohled vypadalo tak nadějně, jen pár setinek od původního umístění… (Ono se stejně nejspíš ukáže, že nevím, kolik je 1+1 :))

Spíš mě zaráží, že ačkoli jsem to zkoušela už 2x, tak Doxima v listingu ukazuje 0 pokusů dobře, 0 pokusů špatně, nulová úspěšnost…

No to je pech, musím to pak doma prověřit. :frowning:
Jinak se mi z compu nedařilo vůbec nic. Musela jsem to dodělat z noťase. Ach jo.