Máme v Karlových Varech “dočasně zrušenou” cache KOLONÁDA. Cache byla zřejmě ukradena. Autor/správce se již v KV nevyskytuje a údržbu neprovádí, po emailové korespondenci souhlasí s převedením cache na nás. Já mám místo zaměřené, umístil byl novou cache. Potřebuji 1) změnit správce na sebe na www.qc.com (toto není nezbytně nutné), 2) upravit popis resp. nápovědu, protože bude cache o kousek jinde (toto je nutné), 3) po obnovení cache ji i na gc.com aktivovat (úplně nejnutnější). Zkoušel jsem kontaktovat Haggaeuse na ICQ, zatím bez odezvy (24 hodin - což nic neznamená). Prosím zkušenější o radu. Díky. KK
Ahojte Krokousi :), zmena majitela je nezbytne nutna, aby ste to mohli urobit vsetky pozadovane zmeny. Nikdy som to sice nerobil, ale chodte na Geocaching > Adopt a Listing tam zadate kod cache a zrejme majitel cache dostane nejaku spravu, ktoru odklepne a je to vase :). Potom uz budete moc upravovat listing podla svojej vole - cez ikonky vpravo hore na stranke cache - edit this listing. Cache obnovite cez moznost enable listing. Vela stastia :)))
Zase jsi, Samane, rychlejsi. :). Nemam , co bych dodal - je, že Adopce keší byla probirana na http://geocaching.cz/Vlakno.aspx?id=4071 .
A co když je cache ztracená a autor neodpoví, protože už necacheuje? Je ještě jiná možnost než archivace a vytvoření jiné cache na stejném místě ? (viz Situace na Stránské Skále 2)
Ehm …
tak si sám odpovím, že je potřeba postupovat přes místního reviwera haggaeuse
No nechci Vam brat iluze, ale dela se to presne obracene. Autor kesky vybere na vyse uvedene strance waypoint k adopci a nasledne budouciho majitele a tomu zasle adopci ke schvaleni. Mam to vyzkousene ![]()
ICQ je nespolehlivy kanal, vubec nic mi neprislo, dulezite veci radeji posilejte e-mailem pres muj profil.
Ke konkretnimu pripadu - Kolonada je uz skoro rok archivovana, pokud chces na stejnem miste zalozit novou cache, zadej ji znova. U opustenych cachi s nezvestnym autorem se da provest nasilna adopce administratorem, kontakt asi nejlip prese mne. Pozaduje se nejaky dukaz, ze se autor o cache nestara (napr. par mesicu stary log Needs Maintenance).
Cache je již ve spolupráci se zakladatelem převedena. Předpokládám, že do konce týdne bude i funkční. Krabice je připravená, jen tam dojít a aktivovat na gc.com. Děkuji všem za rady. KK