Ahoj, prosím můžu mít dotaz, jak dlouho může trvat než reviewerovi než mi schváli nové souřadnice při přesunu kešky? Předem moc díky.
Az se k tomu mezi ostatnimi povinnostmi dostane ![]()
No kazdopadne se to reviewer musi nejak dozvedet, tzn. ze kdyz napises u sve kese maintenance log, nikdo se o tom nedozvi krom lidi, co ctou listing a logy. Pouzij log "Update Coordinates".
Podle toho jak jsi ho kontaktoval a kolik má další práce… Doporučuji kontaktovat toho kdo schvaloval (pokud je stále aktivní)… Pokud nebude delší dobu reakce, tak zkus napsat i jeho kolegům…
Tím způsobem jak jsi to udělal můžeš čekat do skonání věků. Log typu "Owner Maintenence" je Tvůj abys kačerům oznámil žes něco opravil, ale reviewer se o něm nedozví. Takže jsi osatním oznámil žes skrýš opravil a inovoval a také sis smazal červený výstražný křížek.
Na změnu koordinátů musíš přes log typu "Update coordinates", pokud by to bylo do 160 metrů tak se to provede automaticky, ve tvém případě je to 266 metrů a tak to pak bude muset reviewer schválit.
Ano to vím můj rewiewer má na profilu: jestliže chceš změnu souřadnic tak mi napiš mail to jsem udělal asi před 3 dny a stále nic následně jsem napsal do logu Owner Maintenence kdyby náhodou chtě někdo udělat odlov aby věděl kde je!
Tvůj rewírník je momentálně mimo rajón (viz), takže to může trvat déle.
Když se to během pár dnů nehne, zkusil bych se na Tvém místě obrátit s prosbou na některého z dalších schvalovačů. Když nebudou mít moc práce ve svých krajích, tak Ti jistě pomoc neodmítnou, však jsou to taky kačeři a ne nějací protivní byrokrati.
Super moc děkuji za radu, toho jsem si nevšiml že "můj" rewík je mimo!
Ještě jednou všem díky!