Zmenšení gif animace

Tak jsem si zkoušel po stížnostech zmenšit toho ninju, co ho mám v podpisu a animace se tím (popravdě mě to ani nepřekvapilo) ztratí - tj. je to sice zmenšené, ale jen bílá plocha.
Máte někdo nějaký tip, přes jaký program animaci zmenšit (já zkoušel microsoft picture editor a adobe photoshop elements CS2)

A co takhle zachovat tyto stránky jako "pouhé a obyčejné" fórum bez toho, že se příspěvky ztrácí mezi obrovskýma podpisovýma obrázkama (byť hezkýma), jak je to v nejhorším možné míře třeba na warfóru ? Jestli ti nestačí statusbar, tak si zkus zasloužit slávu činy (ale hlavně to nezkoušej tak jako já, na to už jsou lidi alergičtí :wink: )

Zasloužit slávu činy?
Zrovna jsem se o to chtěl snažit, když jsem byl ochoten věnovat čas schvalování keší a ty jsi zrovna jeden z těch, co mi to jen z předsudků odpírá… :expressionless:

No když už jsme u toho: Nejsem z těch kteří by posuzovali člověka podle věku, protože znám lidi, kteří jsou v sedmdesáti kokoti jako v sedmnácti, ale přece jen si myslím, že by to měl dělat někdo "zkušenější". Sorry.

P.S.: A není to kvůli předsudkům, ale kvůli velkému množství racionálních důvodů, které třeba u Poníka odpadají, časem na ně přijdeš sám. A buď rád, žes ten "kšeft" nevzal, myslím, že to není až takové sranda jak to vypadá.

Jj, v tomhle s tebou souhlasím (i když bych mohl i napsat že Poník to nedělá o tolik déle, ale k Poníkovi mám také určitý respekt - vadil mi jen ten tvůj postoj).
Je super, že alespoň zaujímáš takový postoj ohledně věku,očekával jsem, že na to přijde řeč.
Na to reviewerství jsem se přihlásil především proto, že trávím hodně času geocachingem a hodně času u počítače, což může jistě schvalování kešek zpružnit.
Je zcela zřejmé, že při současném nárustu počtu keší na to haggaeus a Igi nestačí

To "P.S." jsem stihl dopsat pozdě :slight_smile:

Taky jsem nestihl dopsat jedno P.S. :wink:
Sranda to rozhodně není, kdyby to byla sranda, tak by se vůbec nespekulovalo o tom, jestli to Poník vezme nebo nevezme etc.
Právě kvůli tomu, že je to hodně pracné a žere to spoustu času jsem se docela rozmýšlel, jestli bych to byl ochoten dělat; když jsem došel k tomu, že ano, tak mě překvapuje, že třeba Leroj (příkladů je tam víc) nikoho z kandidátů nezná a i přes to jde s davem.
Ne že bych mu to zazlíval, Poník je z hlediska zkušeností a zvláštních aktivit o stovky procent lepší než já ale takový lidi mě s prominutím pěkně s---- :-p.
Taky v tomhle nejdu proti Poníkovi, protože bych si myslel, že mám větší zkušenosti nebo tak, ale čistě jen proto, že narozdíl od Poníka nejsem příliš vytíženým člověkem, a vzhledem k té pracnosti při schvalování keší můžu nabídnout mnoho času.

Taky jsou ale věci, které bohužel nabídnout nemůžeš (zpátky k věku). Jednou z nich je přirozená autorita (neber si to nějak k srdci, to je prostě jen tím věkem) někoho láskyplně zjebat, jakože "tak to teda ne, to ti nepublikuju ani omylem". Pochop, že by naše ega neunesla, kdyby o našich keškách rozhodoval 15tiletý borec :smiley: Na to je spousta geokešerů ještě málo povznesených :wink:

To asi jo, vtipná skutečnost je, že kdyby mi bylo třeba 18 nebo 19, tak by ti na mém věku nepřišlo nic zvláštního a klidně by jsi to přešel mlčením.
Mezi věkem 17 a 18 se láme vnímání ostatních, ale inteligence nikoliv; přitom je v tu chvíli rozdíl mezi mnou a tím zletilým cowboyem jen 3 roky, kolik bodů IQ ti povím v roce 2009 :smiley:

Moje poznámka byla myšlena částečně ironicky /ale přesto na ní trvám/. Za tu dobu, co to tady čtu a GC dělám, jsem si o mnoha lidech utvořil jakýsi obraz, takže když ti zkušení a rozumní lidé /dle mého úsudku/ o někom tvrdí, že je supr, tak jim věřim.
To neznamená, že bych proti tobě něco měl…
Jinak inteligence mladých je v některých oblastech daleko před tou mojí a na fórech jsem rád, že se od nich mohu učit. Jenže to vše je taky o zkušenostech, přehledu, nadhledu atd. a to bohužel nelze získat jinak než věkem.
Na reviewere jsem se nehlásil jen proto, že bych musel bojovat s angličtinou a to by byl trochu problém. Asi by mě to i bavilo, navíc mám neuvěřitelně mnoho volného času, zkušeností /daných věkem/ a vrozenou inteligenci :smiley:
…a taky jsem skromnej…

sorry, přispěvek sem jsem vložil omylem, sice rakcí na předchozí debatu, ale patří do sekce "Oznámení" - "další český reviewer"
Takže jsem jej přesunul tam (visit link)… :slight_smile:

No tak to pozor ! Skromnost je dle mého vyloženě špatná vlastnost :D:D

Buď v klidu, z mého pohledu by nestačilo asi ani 17, 18 nebo 19. :wink: A vlastně bych tu autoritu neviděl ani jenom jako záležitost věku…
Každopádně upřímná snaha pomoct se určitě taky cení. :slight_smile:

Díky za důvěru, mohu-li to tak vnímat.