Zmizely nalezené keše

Dnes jsem si všiml. že během noci mi zmizelo z počtu nalezených asi 6 keší z původních 151 nalezených jich mám najednou 145. ne že by to bylo nějaké neštěstí, ale překvapilo mne to. Bohužel jsem zatím nezkoumal, které zmizely. Máte někdo podobný problém?

Zrejme v tom nejsi sam http://www.geocaching.sk/diskusia.php?mtheme=5&theme=1648

Mě se nezobrazovala jedna, ve status obrázku. Na stránce profilu ve výpisu keší to však bylo v pořádku. Trvalo to asi 2 dny a dnes už to je OK. Zřejmě chyba v matrixu :smiley:

Tak mě se ztratily jak na obrázku tak na výpisu na GC, ale ještě jsem nevymyslel, jak zjistit, které. Sice jich nemám tak moc, ale na první pohled to vidět nebude :expressionless: Kdyby šel tak stav na GC porovnat se stavem v GeoGetu, tam je mám až na pár zahraničních všechny zapsané…

Ale třeba se to zase samo spraví ( a nebo zmizej další :o)

Mně se ztratily nalezené kešky tak, že Jarry jako mstu proti mně podle vymazal moje logy ze svých kešek. Doufám, že to není tvůj případ :wink:

Myslím že jsem nikoho nenakrk a když do logu někomu napíšu, že je keška na blbým místě a v blbým úkrytu, tak kvůli tomu to snad mazat nebude :smiley:

O vymazání logu by ti přišla z GC.com mailová zpráva. Pokud nepřišla, problém bude jinde, ostatně nejsi sám-viz fóra Groundspeak třeba zde (netýká se to ale jen webcam cachí).
Zpravidla se to do 1-2 dní srovná.

Tak jsem si zkusil ty keše trochu zkontrolovat a bohužel nejsem schopen si uvědomit, co mi zmizelo. Nic si mimo GC nezapisuju (kromě teď čerstvě geogetu) a tak ta kontrola je obtížná. Buďt se to spraví, nebo si najdu jiný keše - trápit se kvůli tomu nebudu :smiley: