Zmizely statistiky

Zajímalo by mě jestli se jedná o přechodný nebo trvalý stav?

Taky na to koukám jak puk. Chtělo by to alespoň nějaké info - proč, kdy, atd. Docela mě bavilo se občas kouknout jak si vedu já i ostatní.
Prosím, prosím, dejte je zpět. :D:D

vítězem je velký vezír, tak se statistiky pro nepotřebnost zrušily
to máš jak chuck norrisem :slight_smile:

hahááá a spousta kačerů ted právě ztratila smysl svého života… haháá P4E!

Statistiky? Jaký statistiky? Já ji v profilu pořád mám! ;):slight_smile:

A cacherstats.com neznáš?

http://www.cacherstats.com/Czech_Republic1.html múžeš kouknout tady;)

Tak tady jsem prave ted zjistil, ze jsem byl z ceskych statistik prerazen do americkych. :D:D

To sice můžeš, ale ty naše byly aktuálnější. Mají tam aktualizaci jen každé úterý a pátek.
Je tu někde zmínka nebo vysvětlení o tom, proč ze stránek gc.cz zmizely?

Zrušeno. Z evidence nálezů se stala soutěž o největšího pindíka s neustálým poměřováním a hádkama, jestli si ho někdo náhodou neoprávněně nenatahuje a to nebudu aktivně podporovat.

nevim proč, ale po přečtení vysvětlení mě napadla tato slova klasika:
Heezkýýýý - cos to udělal, Pepíku ??? :smiley: :smiley:

jinak se s tím dá souhlasit, ale co ty statiky na jiných servrech ?
není to takhle trochu o ničem? /stejně jako ty statistiky…/

Tak se nám z toho stává stále víc a víc jen diskusní forum :frowning: Kde jinde než tady by měl být přehled statistik českých kačerů? Co Pepo zrušíš příště, až se ti to přestane líbit? Hodnocení keší je taky stejně k ničemu, všichni chtějí vyšší a vyšší hodnocení… já bych to taky zrušil B)

Me se nelibi mikrokese, jen si clovek vytaha ruce, vykrouti krk nebo osoupe kolena. Zacnu je rusit. Proste "TFTC Zruseno!" :o

A tím si chtěl říct co, Krkovičko? Já neruším cizí statistiky, ale to co jsem sám dělal.

V tom pripade na to mas plne pravo.
Predpokladam, ze tim chces bojovat s vetrnymi mlyny a zastavit hon za body, zaroven se obavam, ze na to uz je pozde. Je jen otazkou casu kdy se statistika objevi na jinem webu, proc si taky nezvysit navstevnost, ze?

Já dělám geocaching pro zábavu a tohle hašteření je kničemu,nějaký body mně nezajímaji.:):wink:

Zrovna teď, když atakuju TOP 100? Jak se teď dozvím, jestli už mám začít slavit? :wink:

Pepo dik.

Já tomu nějak nerozumím. Kdo se tahá za pindíky?
Podle mě je to škoda, protože jsem se tam koukal, jak loví ostatní. Částečně kvůli své pozici a částečně ze zvědavosti, jak loví známí (hodně se mi líbilo uvedení změny počtu za poslední týden).
Rozuměl bych zrušení kvůli tomu, že to přestalo fungovat a není čas na opravu. Ale takhle?
Asi jsem trochu mimo, můžete mi někdo hodit link na nějakou pindíkovou hádku?

Můžeme nadávat, můžeme nesouhlasit a to je asi tak všechno co s tím můžeme dělat.

Nevím kdo to řekl přede mnou, ale asi to vystihuje aktuální stav :wink:

Ztratil jsem smysl života, Pepo máš mně na svědomí :smiley:

Ale vážně je to docela škoda, když má někdo plezír z toho honit si triko nasbíranými body a ulovenými FTF (už jsem zaznamenal STF a TTF - 2. a 3. nálezce) tak ať se své úchylce a nově vymyšleným nesmyslům (jen aby se "někde umístil" když už nestihl FTF) klidně věnuje, ale myslím si, že většina z nás to skutečně bere jako zábavu a hru.
Přesto jsem čas od času na statistiku kouknul, přece jenom je fajn sledovat známé kamarády ale i sám sebe jak na to jsem ve srovnání s ostatními …:frowning: