Ahoj vespolek,
možná se to už řešilo x-krát, ale máme tu zase takový malý fenomén ve formě logů uživatele kxsena http://www.geocaching.com/profile/?guid=1ba14968-86e7-49a8-9eb1-61fdc2f2bfc5. Na dotazy neodpovídá, jen loguje ![]()
Logy jsou více než stručné a při kontrole logu u naší keše jsme žádný zápis nenašli. Předpokládám, že takových bude povícero. Co ty lidi k tomu vede, to nechápu. Asi je to baví.
Profile for User: RakouskyZdenek
se přejmenoval?
Taky tu mame jednoho takovyho borce - http://www.geocaching.com/profile/?guid=b9826789-e5b9-45b4-827d-bdcd7ea2f2ad.
Loguje jen na gc.com a to velmi strucne. Ale nejak uz to neresim… ![]()
me zalogoval krome klasickych kesi i event a earthcache - v eventovych logboocich neni, na event dal jen write note - coz je prvni polozka v logovacim menu - tedy tam kde je u tradicek found - jako kdyby to nelogoval clovek ale nejaky automat :-).
Osobne cekam do zacatku noveho tydne a pak mazu logy.
No jo, taky koukám, že už je to někdo jiný. Uvidíme za týden.
ne bayste mne vyhodili, jsem to ja, ale chci to mit rychlejc za sebou.. takze loguju ja to de
No dotycny vylovil z kesky [cache]GC2CB9T[/cache] muj GC [gc]TB2PBMG[/gc] ktery tam spolecne s [gc]TB2MDVG[/gc] a [tb]TB2AJA0[/tb] vlozil jiny vytecnik C0rn3j kteryzto taktez na maily nereaguje a muj coin drzel velice dlouho. Chvilku jsem se radoval ze se Suncatcher preci jen neztratil ale tohle vypada podivne… ![]()
Ono to s tim Rakouskym alias kxsenou a GCčkama vypadá dost zvláštně.
U několika má logováno retrived a nasledne placed na jednej kešce a [gc]TB2DYNA[/gc] šoupnul dokonce do virtuálky [cache]GCF496[/cache] Cache my Czech (Prague). Asi se tam někde válí na Karlovo mostě,nebo jí přilepil žvejkačkou pejskovi na prdýlku.
Buď je to obrblb, nebo nějaká pračka na vymudlený coiny.
Edit: ted koukam, že v ty virtualce je coinu víc. V Praze nelovim, tak nevim jak ta keška vypada, ale zajimalo by mě kam se ty coiny strkaj. Nejspiš se házej do Vltavy.
Kešku GC24PEX si pro jistotu zalogoval 3x. Jinak jeho logy jsou: .. nebo , . Nevím, co je to za člověka, ale od té doby, co kešuje v okolí Chlumce nad Cidlinou, tak se už ztratily 4 krabičky (2x od Discovery Teamu) a já svoji našla úplně prázdnou, bez logbooku atd. GC1EPNQ Povesti kraje Chlumeckeho - Jan za chrta dan (Traditional Cache) in Královéhradecký kraj, Czechia created by Munisek.
Teď jsem s hrůzou zjistila, že ten člověk byl na mé kešce znovu a vzal si tam GC - TB281AD připravený pro víkendové lovce, v pátek jsem ho tam vložila…ach jo! Měla jsem ho na watch listu. Samozřejmě, že na gc.com ani write note! Tak snad ho dá do nějaké kešky!!!
Tato situace stran GC je samozřejmě špatná, ale není jedno kdo se tam zaloguje? Jestli je to jen děcko co si honí ego při pohledu na stoupající čísla, tak ať si hraje, vždyť nám nijak neškodí, ne? Také jste možná zapomněli na to, že se třeba prostě jen neloguje…
Naopak se loguje jenom když se mu to hodí, třeba 3x found it na jedné keši. Vyjmutí GC ani jednou do logu nezapsal, ale umí to, když ji má ve svém inventáři. Tak babo raď…
RakouskyZdenek alias kxsena byl včera údajně v Chlumci nad Cidlinou:
ale zároveň včera "nalezl" micro v USA, kam vložil TB:
Dotycny ma jeste jeden nick a to barmen Geocaching > Groundspeak - User Profile
ktery si vytvoril pote co jsem mu napsal co to s mym coinem (TB2PBMG) Suncatcher 2008 Geocoin - Šemíkuv Suncatcher 2008 vyvadi. Dokonce mi odpovedel na muj mail:
1. JA JSEM HO TAM DAL ALE NEZAPSAL JSEM SE DO LODBOOKU
2. ON OH VZAL KAMARÁD A NEVJEDĚL JAK HO MÁ ZAREGISTROVAT
3. UŽ TO UDĚLAL
Barmen ma ten samy problem s slovem "vědět". Zvláštní náhoda.
Škoda ze takovy pěkny coin skočil v rukou takového šmejda. Moc mi ti cestovatelé v poslední době radost nedělají…
Už zjišťuji kdo to je, možná ho zná soused kačer, tak uvidíme…
2 vložil dotyčný Rakousky a jeden stejně podezřelý Maikiiisak
A navíc se loguje jako Rakousky, slovy "mám to", odlovenou má 1 kešku, už má v držení 4 cestovatele …
On ten Zdeněk R. v Chlumci opradu fyzicky existuje. Stačí zagooglit. Dělal judo za žáky r. 2006 viz Pdf chlumecký listy 6_2006.
Tak "kačer" Barmen už má v držení 16 cestovatelů, "odlovenou" pouze 1 jedinou kešku:o . Prosím, nevkládejte žádné GC a TB do tradiček v Chlumci nad Cidlinou a okolí, byla by jich škoda!!!
Bida… no se svym coinem jsem se uz rozloucil. Vpodstate me prekvapilo ze se ztratil az ted… ale stejne bych dotycnemu s radosti slapl do obliceje ci jine casti tela. ![]()