Neznáte někdo uživatele lorettaf Delší dobu má u sebe můj GC jako dalších 20 a má pouze 3 kešky v Liberci. Na email neodpovídá. Mrkněte na jeho profil jestli nemá i váš GC.
Jestli Ti muzu poradit - uprav si nazev vlakna tak, aby vsichni rovnou videli, koho maji znat - lip si toho vsimnou ![]()
Zvláštní je, že vyzvedává coiny i z docela těžkých mysterek, které nemá ani odlovené.
zajimave ze skoro vsechny logoval 2.10.2009
Zápis z [gc]TB2GAZP[/gc] Nadherna. V hospode nam za jeji ukazani venovali bramboracky. Diky
Zápis z [cache]GC14N0N[/cache] September 7 by lorettaf (3 found)
Tak konecne se dostavam k netu. Kamarad me uvedl do taju geocachingu a tak po roce mam vlastni ucet
O teto kesce vim dele, tak je ma prvni. Diky
OuT : TB Venetia
Dva TB [tb]TB29PQ8[/tb] a [tb]TB27HB2[/tb] které prošli jeho rukama poslal dál.
Napadá mě proč by je zapisoval,kdyby je chtěl stopit. I když být zaregistrovaný pod nic na první pohled neříkající přezdívkou dává člověku taky dost anonymity.
Tady jsou keše a data kdy byly coiny dány či viděny v keši
9/28/2009 [gc]TBYGA9[/gc] krypto_II [cache]GC1840P[/cache]
9/27/2009 [gc]TB1TQ4X[/gc] Lovecky zamecek nad Libercem [cache]GC1AA5A[/cache]
9/27/2009 [gc]TB2VR1Z[/gc] Kostel sv. Antonina Paduanskeho [cache]GC1W0KM[/cache]
9/24/2009 [gc]TB1A1D5[/gc] Kostel sv. Antonina Paduanskeho [cache]GC1W0KM[/cache]
9/24/2009 [gc]TB2056B[/gc] Mesni skala [cache]GC1W21R[/cache]
9/23/2009 [gc]TB1EXGE[/gc] Práce pro Colomba / Task for Colombo
9/20/2009 [gc]TB1G8AR[/gc] Jezdec / The Rider
9/20/2009 [gc]TB2V6TZ[/gc] Kes pro chlapecky / Cache for boys
9/16/2009 [gc]TB2MFBK[/gc] Hanychovský kostel - The Church in Hanychov
9/15/2009 [gc]TB1ZWT2[/gc] sudoku cache
9/14/2009 [gc]TB20V0E[/gc] Liberecka ZOO
9/12/2009 [gc]TB2F00N[/gc] Kaplicka sv. Vavrince v Pilinkove
9/12/2009 [gc]TB2QWWM[/gc] Práce pro Colomba / Task for Colombo
9/12/2009 [gc]TB1WK64[/gc] Kaple Milire
9/6/2009 [gc]TBNVAJ[/gc] Koupaliste v Katerinkach
9/6/2009 [gc]TB312VN[/gc] Island
9/5/2009 [gc]TB2M9V1[/gc] Mravenci vyhlidka/Formic vista
9/5/2009 [gc]TB2GAZP[/gc] Tajemstvi za cihlou/The secret behind a brick
9/1/2009 [gc]TB2M92Z[/gc] FC Slovan Liberec
To vypadá, že nesbírá jen ikonky v profuilu ![]()
To si ten magor snad dela prd.l. Zapise … a uz to nevypusti. To je jasny priklad zlodejske svine. Jo kamarad ho zasvetil do GC, ale on si z toho bere jen ty coiny. Rozepsal bych se vice, ale admini by mi to asi smazali. :@:@:@ Nejspis si mysli, ze v teto hre vyhrava ten, kdo posbira vice coinu (a necha si je).
Chtelo by to vice smajliku, zadny z tech co tu jsou se k tomuto vlaknu nehodi. ![]()
Mozna vim kdo to je. Zhruba pred mesicem jsem JI potkal v hospode u Jelena. Byla tam jeste s nekolika mladiky a vsem ukazovala prave onu minci Tamily (coz je shodou okolnosti kolega z byvaleho zamestnani, a take jsem mu to psal. Zdravim Milane :-)) Pak jsme se jeste o GC bavili, preci jen jsem jeste nemel moc znalosti o GC, sice jsem o nem vedel uz hodne dlouho, protoze nekolik kesi je u pomnicku, ktere mam v udrzbe uz hodne let. Ale registroval jsem se az nedavno. Urcite jsme se bavili, ze se chystame na Island, ponevadz je to misto meho mladi … A ona o nem chtela vedet, jak se tam dostat. A koukam ze ho ma v seznamu Geocoinu. Znam jedno co s ni sedel u stolu a zkusim zjistit vice.
Možná v tom není zlý úmysl, ale jen neznalost. Slečna se někde dostala k papíru se seznamem mincí z nějakého eventu a nikdo ji nepoučil, že má použít "discovered". ![]()
Asi tezko, kdyz ma u vseho retrieved from… a ruzne kese. A jestli nereaguje ani na emaily, tak to tim jen potvrzuje. Proste se ji libi. A nasla je, tak jsou preci jeji. Nejspis to vymenila za nejaky kinder srot.
Náhoda či omyl u tolika mincí to asi nebude. Navíc některé texty jejích logů jasně říkají že ví o co jde. Měla by dostat pár pořádných facek, zlodějka.
BTW: jen letmým pohledem ohodnoceno, zatím nakradla v hodnotě cca 10 tisíc
Prave jsem obdrzel zpravu od onoho spoluhodujiciho. Tak uz asi vim o o co jde ..
Slecna se jmenuje Lenka, je ji 22let a studuje v Praze biologii. GS zna dobre, protoze jeji byvaly pritel je dlouholety hrac GS. A to je ten problem, pritel ji opustil a odstehoval se k jine slecne. Tak se ona nejdrive chtela sama zapojit do GS jako kacerka, pak nasla minci a pak dalsi … asi se chtela takto mstit. Pry je nechtela ukrast, jen si tak pohrat a pak je vsechny vlozit do jedny kese a bavit se u toho. Ted ji ale zacala skola a tak ji to prestalo bavit a coiny zalogovala. Pry je v tydnu vlozi vsechny nekam do kese a da vedet …
Zdravím a dík za info Jirko. Doufám i za ostatní že splní slovo a někam je vloží. Jestli to bude do jedné keše tak tam bude dost narváno.![]()
Ahoj Milane (& spol.),
Ted uz je asi nezapre. A snad to neni tak zla divcina. Jen nevi jak to bude casove kvuli skole. Jeste je moznost, ze bych je dnes vyzvedl, nez odjede do Prahy … a pak je postupne rozpoustel do kesek v okoli …
To bych ti byl vděčen kdybys to od ní získal. Tu moji stovku Tamila pro tu bych si k tobě přijel. Případně s ostatními mincemi bych pomohl je roznést.
Za týden je event, co nerozpustíš, tak vezmi tam …
Mam je … a asi i nektere navic (cca 3-5). Co ted dal ?? Docela rad bych je prohnal mym profilem, kdyz uz jsem musel vylizt z baraku, dojet pro ne a jeste zmoknout :-)) Docela pekne pokoukani …
Opravdu moc pěkné pokoukání ![]()
Jen nevědět, jak ta sbírka vznikla. ![]()
Snad už se teď ale všechno v dobré obrátí a jako "vzpomínka" zůstane jen tohle vlákno …
![]()
WOW!! :o
,
Prožeň, to Ti po právu patří. A připojuji se k díkům jako obyčejná kačerka co ráda mince nachází v keších a prohlédne nebo i poponese dál.
PS: Zlá nevím, ale ve dvaadvaceti je to pořádně nezralá osobnost. Dost ubohý způsob řešení osobní situace. Asi dotyčný ví pproč jí poslal k vodě.