[color=red]Znate nekdo kesera nebo keserku pod nickem bidnice?[/color] 04/24/2010 vzal/a muj Compelak’s personal SWG The Travel Lizard Geocoin z kese The town of stone beauty 3 - 300 zatacek a porad ho ma u sebe .Od te doby uz byl/a na par keskach a neposunul/a ho dal. Na maily posilane na email pres profil na gc.com nereaguje . Jestli bidnici nekdo znate pomozte mi se s nim/ni skontaktovat nebo mu/ji zdelte at muj TB posune dal, nebo posle spravu co je s mym TLG.
Diky.
a přesně z tohoto důvodu mi můj GeoCoin leží doma a jeden neaktivovaný… protože je lidi kradou
Musím napsat taky svůj pohled na věc, tentokrát z pohledu člověka, u kterého se trackovatelné předměty zasekly. Už jsou naštěstí zase někde po keších, ale měl jsem asi tři TB a GC, kterých jsem se ne a ne zbavit. Měl jsem z toho špatné svědomí, ale pořád ne a ne dát dohromady všechno pro úspěšný posun dál. Tak samozřejmě kontaktujte, ale pokud se nejedná o arogantní nezájem, buďte také trochu shovívaví.
Zalogovali vyzvednutí, takže geocoin určitě nemají v plánu ukrást. Prostě zatím jen nenašli vhodný (bezpečný) úkryt.
Tak,tak,teď mám zrovna u sebe už 14 dní coin, který chce někam,co souvisí s jídlem.Vůbec nic mě nenapadá,asi budu muset porušit podmínku,dám ho co nejdřív kamkoliv a přidám k němu hambáče
Ne vážně,víte někdo o nějaké keši v Praze, co je o jídle?
Co treba [cache]GC19CJQ[/cache]? Nemam uloveno, ale owner je zarukou kvality.
Jo, jo, Hradník… to bych ho měla doma další měsíc, než se mi t čokolády podaří seřadit. Ale nápad je to dobrý, díky, zkusím to promyslet ![]()
Ja netvrdim ze si ho planuje nechat, jen mne trochu stve ze nereaguje na maily a nenapise ze problem je v tom nebo v tom. Mozna je nekde mimo kde nema pristup k netu. Proto hledam nekoho co mi muze pomoct skontaktovat se s nim/ni.
Hele dneska jsem sel kolem Vinohradského pivovaru, je vedena jako small, tak tam snad neco narves -) pivo je tekuty chleb = jidlo ![]()
Pak je tu i [cache]GC1TBJ3[/cache] - Tresnova. ![]()
Tuším že do keše se nevejde.
Ale poradím. Keše od SniperCZ, třeba [cache]GC1F24X[/cache] ![]()
SniperCZ nevypadá špatně, když budu mít chuť luštit… teď zrovna mám zavařený mozek. Díky 1000x
Do Italske kuchyne se nevejde (mam odlovenou). Podle logu je misto na cestovatele v Tex-Mex kuchyni [cache]GC20062[/cache] a Keltske [cache]GC1ZZWJ[/cache].
Rano sem si jeste vzpomnela na jednu - Odkolek [cache]GC1MZB9[/cache]
Vea napsal/a:Rano sem si jeste vzpomnela na jednu - Odkolek [cache]GC1MZB9[/cache]
nevejde se
Nepletes si Odkolka s jinou? Tahle krabicka je na 5 cm dlouhy GC (http://cachebug.blogspot.com/2007/03/new-geolicious-geocoins.html) dostatecne velka. Byla sem na ni v kvetnu a podle logu nevypada, ze by se mezitim zmenila…
Vea napsal/a:
Nepletes si Odkolka s jinou? Tahle krabicka je na 5 cm dlouhy GC (http://cachebug.blogspot.com/2007/03/new-geolicious-geocoins.html) dostatecne velka. Byla sem na ni v kvetnu a podle logu nevypada, ze by se mezitim zmenila…
Ne nepletu. Pod pojmem vejde si nepředstavuji zmáčkne. Šla tak akorát zavřít s Logbookem a byla to elektrikářská krabička 8x8 cm na magnetu, nyní je v ní podle logů vlhko. Jinak:
- městské tradičky nepovažuji pro mince za vhodné, jsou častěji vykrádány, nebu ukradeny celé. Chodí na ně začátečníci i lidé co nelogují vůbec.
- Magnetické krabičky také opatrně, coiny bývají dost těžké a krabička pak nedrží.
To u sebe raději minci podržím o pár dní déle, než ji uplácnout takhle.