Zatím jsem o tom jen četl, ale má druhá založená keška se dnes našla rozdupaná a poházená po louce. Co mám udělat jak postupovat? Mám ji dočasně vypnutou ale co dál. Změnit lokaci změnit velikost na menší nebo co dál. Poradte prosim Radek-pol
Geosvine asi kolem Nás to dávají tak najevo nechápu.
Geo sviní je někdy dost a jsou to podle mě dementi co neznají hranice. Ale doporučuji zkusit dát keš na jiné místo a lépe ji schovat. Pokud by se zničení opakovalo, tak tě bohužel asi někdo nemá rád. Zkus ji jak řikám dát jinam a uvidíš
Prvně ji disabluj tlačítkem Disable listing na dobu, než ji dáš do pořádku, pak bych chvíli počkal, až vychladne půda a udělal ji buď na stejném místě (třeba jinak provdenou, líp maskovanou atd.), případně ji posunul o kousek dál, v tom případě musíš, jak ti určitě došlo, změnit souřadnice
Tady se musíš rozhodnout sám.
Já jsem si řekl, že pokud se některá z mých kešek ztratí, tak ji obnovím na stejném místě ve stejné velikosti. Pokud se do měsíce ztratí /nebo ji někdo zničí/ znovu, pak rozhodně změním souřadnice, ale velikost pouze v tom případě, že to bude opravdu velmi nutné.
Ovšem chápu, že mikro se schová lépe než regular, a že rychlejší, ekonomičtější a pohodlnější je někam znova plácnout mikro s logbookem a tužtičkou, než kupovat velkou krabičku a shánět do ní nějaký cennější věci, ne kindršrot.
Pokud je to keška na pěkném místě, tak by bylo škoda, kvůli jednomu pitomci ji rušit… Já takhle obnovil jednu svou kešku už víc ja 10x, protože si myslím, že by byla škoda, aby kaplička, které je keška věnovaná, žádnou kešku neměla…
Hlavně se nenech odradit (a to že se mi už stalo, že místo plastové krabičky někdo schoval na místo kešky sklenici od okurek, že mi někdo do krabičky vykonal potřebu atd.)
Byla to small ze které jsem našel potrhaný logbook GCW jsou fuč krabice asi rozdupnutá a zbytek zadupaný ve sněhu jsem nechal. Jedná se o GC2JHN8 . Mikro můžu zkusti, když se podruhé dočká stejného osudu. A jestli to je nějaký kačer co se chystal na to místo dát také keš, tak je to asi osobní msta. Jen asi geodálnice ke keši udělal také svou práci. To je asi na začátek špatná zkušenost a uvidím jaké další budou nasledovat